PP - Kursy Inwestowania FTS

Programy partnerskie, pozycjonowanie, marketing internetowy.

PP - Kursy Inwestowania FTS

Postprzez ziuberek czwartek, 21 czerwca 2007, 16:46

Na temat programu "Kursy Inwestowania FTS" piszcie proszę w tym wątku.

więcej o programie --> http://www.kursy-finansowe.org/fts

jeśli chcesz od razu zapisać się do programu partnerskiego --> http://www.kursy-finansowe.org/pp

kursy inwestowania w nieruchomości --> http://www.kursy-finansowe.org

Życzę samych sukcesów

Pozdrowionka
Ostatnio edytowano czwartek, 18 września 2008, 01:29 przez ziuberek, łącznie edytowano 3 razy
Obrazek
Załóż swojego bloga i pokaż innym jak zarabiasz - Dołącz do grona Przyjaznych Inwestorów !
ziuberek
Właściciel firmy

Darmowe konta bankowe w mBanku warto otworzyć nie tylko ze względu na łatwy dostęp do kredytów i pożyczek. eKonto to: darmowe przelewy, darmowe zlecenia stałe, darmowe wypłaty z bankomatów, wysokie oprocentowanie rachunku, możliwość inwestowania na giełdzie, darmowy dostęp do inwestycji w funduszach inwestycyjnych, itd. Zalet jest znacznie więcej, sprawdź najlepiej sam w internetowym serwisie mBanku.

Zanim zdecydujesz się na otwarcie lub przeniesienie swojego konta do mBanku, sprawdź oferty innych banków, samodzielnie i świadomie wybierz najlepsze konto bankowe.

____ ____

eKONTO                                         izzyKONTO                                         mBIZNES

Przyjazna Inwestorka
Przyjazna Inwestorka
Niezależna kobieta

Postprzez ziuberek poniedziałek, 2 lipca 2007, 12:44

Dzisiaj dostałem maila z rachunkiem do wystawienia dla FTS.pl , czyli pierwszą prowizję będę miał na koncie już za kilka dni :)
a w pp jestem dopiero od miesiąca :)

Dla niedowiarków:
http://ziuberek.republika.pl/fts/rachunek1.jpg
Ostatnio edytowano wtorek, 3 lipca 2007, 18:44 przez ziuberek, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
Załóż swojego bloga i pokaż innym jak zarabiasz - Dołącz do grona Przyjaznych Inwestorów !
ziuberek
Właściciel firmy

Postprzez ziuberek wtorek, 3 lipca 2007, 13:38

a przed chwilą zaglądam na konto a tam przelew przychodzący: 271,90 zl.

szybciutko przelali pieniążki :) :) :)
Obrazek
ziuberek
Właściciel firmy

Postprzez canguxsd poniedziałek, 9 lipca 2007, 17:13

ziuberek napisał(a):a przed chwilą zaglądam na konto a tam przelew przychodzący: 271,90 zl.

szybciutko przelali pieniążki :) :) :)

Trochę nam odebrali, koszty własne, ubezpieczenie, podatek. Trza więcej zarabiać, aby tak tej straty nie czuć :)

Miałam wątpliwości, co do ubezpieczenia, czy prawnie zabierają, sprawdziłam - tak mnie te zmiany w ustawach wnerwiały, że byłam przekonana, że już nigdy się nie będę interesowała. Znów muszę. :)

Wychodzi na to, że jak tak będę pracowała, to nawet te rentę jałmużnę mi wstrzymają. Nie wiem jak bym żyła, gdyby wcześniej nie zorganizowała sobie renty kapitałowej w zachodniej firmie. A umożliwiła mi to współpraca z tymi firmami. Z racji choroby, już 10 lat jestem zna rencie. Wyobrażacie sobie? Życie się zaczyna, dzieci odchowane, żyją na własny rachunek. Nie masz już zobowiązań (szkoła, praca, dzieci) - tylko żyć, realizować swoje pasje, marzenia itp. a tu jałmużne masz i umieraj z głodu. Mnóstwo Polaków jest w takiej sytuacji - bo przywykli do godzenia się na to, co łaskawie da im państwo - zus.
Nie liczcie na to, będzie jeszcze gorzej.
Pozdrowionka
canguxsd
Manager

Postprzez lukivip16 sobota, 14 lipca 2007, 21:35

MM coraz bardziej kusząco brzmi PP z fts tylko czy ktoś by mógł by mi dokładniej powiedzieć co i jak :) na starcie i wogóle i co musze tam im jeszcze podać bo ja akurat to pełnoletni to nie jestem :)
lukivip16
Kierownik

Postprzez Flippi sobota, 14 lipca 2007, 22:59

Lukivip16
Osoby, które ukończyły 16 rok życia mogą brać udział w Programie Partnerskim. Niezbędne jest jednak po dokonaniu rejestracji w systemie Programu Partnerskiego, przesłanie na piśmie zgody rodziców. Standardowy druk dostępny jest po zalogowaniu się do Strefy Partnera, w zakładce "Materiały do pobrania"."
Jeśli masz już 16 lat, możesz przystąpić do programu. Wszystkie informacje znajdziesz na stronie organizatora szkoleń. Jeśli chciałbyś, zapisując się do programu, znaleźć się w moim zespole, możesz to zrobić, klikając w ten link:
www.fts.pl/fts.php?i=pp&tra=4677a5c468497
Życzę powodzenia! :)
Poza tym przeczytaj wszystkie posty na forum, dotyczące programów partnerskich. To naprawdę duża wiedza! :D
Flippi
Manager

Postprzez lukivip16 niedziela, 15 lipca 2007, 14:30

Rozumiem no mam to szczęście że akurat ukończyłem 16 rok życia więc moge przystąpic do tego programu a tak to najpierw musze jescze koczyć założyć konto :) i bede mógł się zapisywać dzieki i pozdrawiam :D
lukivip16
Kierownik

Postprzez kulek poniedziałek, 16 lipca 2007, 21:49

oprócz konta musisz mieć swój NIP
...nowa jakość... www.koraporacja.pl
Obrazek
kulek
Project Manager

Postprzez lukivip16 wtorek, 17 lipca 2007, 20:39

a skad ja eraz wezme nip??
lukivip16
Kierownik

Postprzez kulek wtorek, 17 lipca 2007, 21:39

nip musisz miec do tego, zeby przelali Ci ewentualne pieniądze, na które zarobisz.
Obrazek
kulek
Project Manager

Postprzez lukivip16 środa, 18 lipca 2007, 10:15

to to rozumiem ale wiesz co ja mam im w urzędzie powiedzieć zeby mi go dali bo ja nai pełnoletni ani nigdzie nie pracuje
lukivip16
Kierownik

Postprzez kulek środa, 18 lipca 2007, 10:40

hmm wiem, ze nip można uzyskać gdy dostaje się stypendium ze szkoły i nie trzeba miec 18 lat
Obrazek
kulek
Project Manager

Postprzez lukivip16 środa, 18 lipca 2007, 10:45

Wiecie ja już tam dzwoniłem i teraz tata mi jedzie tam takie coś wypełnić i niedługo mi go przyślą dzieki wam wszystkim za rady :):) jestescie suuper
lukivip16
Kierownik

Postprzez kulek środa, 18 lipca 2007, 15:33

a co dokladnie zrobiles? na jakiej zasadzie dostaniesz nip?
Obrazek
kulek
Project Manager

Postprzez lukivip16 środa, 18 lipca 2007, 20:45

Więc tak ja praktycznie nic nie zrobiłem mój tata załatwił poprostu pojechał do urzędu powiedział że jest on potrzebny do współpracy w PP i to wszystko wypełnił odpowidni druk i błala :D:D
lukivip16
Kierownik

Przyjazny Inwestor
Przyjazny Inwestor
Makler giełdowy

Następna strona

Return to eBiznes i zarabianie w Internecie