Programy partnerskie, pozycjonowanie, marketing internetowy.
przez ziuberek sobota, 21 lipca 2007, 14:03
Na temat programu "mBank" piszcie proszę w tym wątku.
opis i więcej oprogramie mbanku na --> http://bogatyojciec.info/program-partnerski-mbank.htm
jeśli chcesz od razu zapisać się do programu partnerskiego --> http://bogatyojciec.info/pp/mbank
oferta mBanku: konta za 0 zł., fundusze inwestycyjne bez prowizji, eMakler za 0 zł. --> http://bogatyojciec.info/go/mbank
Życzę samych sukcesów
Jeszcze raz tylko przypomnę że nie podaje tych screenów tutaj po to aby sie chwalic, tylko po to żeby każdy widział że można jednak zarabiać w pp i jakie produkty najlepiej promować żeby zarabiać prowizję.
Mi od początku udaje się sprzedawać konta w mbanku oraz doładowania komórki przez mbank.
Pozdrowionka
PS.
Jak ktoś z Was będzie też miał już jakieś transakcje to prosze dać tu znac.
-

ziuberek
- Właściciel firmy
-
-
Darmowe konta
bankowe w mBanku warto otworzyć nie tylko ze
względu na łatwy dostęp do kredytów i pożyczek. eKonto to: darmowe przelewy,
darmowe zlecenia stałe, darmowe wypłaty z bankomatów, wysokie oprocentowanie
rachunku, możliwość inwestowania na giełdzie, darmowy dostęp do inwestycji w
funduszach inwestycyjnych, itd. Zalet
jest znacznie więcej, sprawdź najlepiej sam w internetowym
serwisie mBanku.
Zanim zdecydujesz
się na otwarcie lub przeniesienie swojego konta do mBanku, sprawdź oferty
innych banków, samodzielnie i świadomie wybierz
najlepsze konto bankowe. ____ ____
eKONTO
izzyKONTO
mBIZNES
-

Przyjazna Inwestorka
- Niezależna kobieta
przez ziuberek wtorek, 4 września 2007, 16:09
Dla wszytkich partnerów mBanku (osoby zapisane lub które teraz zapiszą się do pp mbank), onet.pl wraz z mBankiem przygotowali specjalna promocję (od 03.09 do 30.09).
tutaj kilka zdań które dostałem na maila:
Dzisiaj rozpoczyna się promocja, która została przygotowana specjalnie dla Ciebie jako partnera mBank.net.pl. Możesz zyskać nawet 500 zł na promocję Twojego serwisu www lub oferty mBanku reklamując się w OnetBoksach (wynikach wyszukiwania Onet.pl). Z promocją i regulaminem możesz zapoznać się na http://www.mbank.net.pl/promocja.html. W koncie partnera znajdziesz poradnik dotyczący promocji w wyszukiwarkach oraz nową funkcjonalność - kreator Twojego unikalnego linku/odnośnika oraz statystyki linku. Twój bonus do 500 zł możesz odebrać wypełniając specjalnie przygotowany formularz w koncie partnera. Więcej informacji o działaniu OnetBoksów zdobędziesz na http://boksy.onet.pl/2210,pomoc.html.
Jeśli nie jesteś jeszcze partnerem mBanku możesz zapisać się do niego na --> www.mBank.net.pl ...i najlepiej z mojego polecenia 
-

ziuberek
- Właściciel firmy
-
-
przez ziuberek sobota, 6 października 2007, 22:14
Zalogowałem się dzisiaj do pp mBanku i widzę że mam już nazbierane w prowizjach około 440 zł., ale obawiam się że około 150 zł. zostanie mi anulowane bo osoby które otworzyły np. eKonto z mojego linku partnerskiego nie spełnia wymogu (W ciągu 120 dni od dnia złożenia wniosku na rachunku musi zostać zanotowane saldo dzienne na koniec dnia roboczego w wysokości co najmniej 200 zł.)
a tu regulamin otrzymywania prowizji
--> http://www.mbank.net.pl/prowizja.html
Wydaje mi się wogóle że do zarabiania w tym pp trzeba miec jakiś duży portal internetowy. W moim przypadku prawie wszystkie transakcje w pp to moje osobiste polecenia produktów (otworzyłem konto dziewczynie, rodzicom mojej dziewczyny, bratu mojej dziewczyny, kolegom, sam sobie otworzylem konto firmowe, oraz wspólnie z dziewcznyną doładowujemy sobie komórki przez mój link w pp - juz 21 doładowań po 30 zł. - dostaje z tego 1,20 zł. za jedno doładowanie).
Notuje wszystkie operacje w pp, i znalazłem tam chyba 3 transakcje w których nie brałem udziału (nie zachęcałem kogoś osobiście).
Na drugi rok przeniose także ubezpieczenie auta do mBanku i w ten sposób zdobede kolejne prowizje. Ja tak czy inaczej bede korzystał z mBanku bo jest moim zdaniem najlepszy to dlaczego nie mam przy okazji zarabiać zamawiając różne produkty czy usługi osobiscie.
Was też do tego zachecam, jak np. macie telofon pre-paid, to dlaczego nie doładowywać go poprzez swoje konto w mBanku, a jeśli nie macie konta to najpierw zapiszcie się do pp, a potem klikając w swój link je sobie otwórzcie.
Pozdrowionka
-

ziuberek
- Właściciel firmy
-
-
przez kob22 sobota, 6 października 2007, 22:27
Taki offtop
ziuberek napisał(a):oraz wspólnie z dziewcznyną doładowujemy sobie komórki przez mój link w pp - juz 21 doładowań po 30 zł. - dostaje z tego 1,20 zł. za jedno doładowanie).
Nie lepiej kupić na allegro doładowanie? 2-3 zł taniej przy 30 zł to norma. Ja kupuje po 50 (min. 5 sztuk) to dostaje rabat i mi wychodzi średnio 40 zł na kartę.
-
kob22
- Manager
-
przez ziuberek sobota, 6 października 2007, 22:38
kob22 napisał(a):Taki offtop ziuberek napisał(a):oraz wspólnie z dziewcznyną doładowujemy sobie komórki przez mój link w pp - juz 21 doładowań po 30 zł. - dostaje z tego 1,20 zł. za jedno doładowanie).
Nie lepiej kupić na allegro doładowanie? 2-3 zł taniej przy 30 zł to norma. Ja kupuje po 50 (min. 5 sztuk) to dostaje rabat i mi wychodzi średnio 40 zł na kartę.
Masz rację, lepiej na tym wyjdę bo doładowując 30 zł. w mBanku dostaje od nich 1,20 zł. - podatek 19% oraz składke na ZUS...
-

ziuberek
- Właściciel firmy
-
-
przez ziuberek wtorek, 23 października 2007, 14:16
Mam drugie rozliczenie z mBanku:
Jak widzicie powyżej, wszystkie te doładowania GSM to moje doładowania telefonu a otwarte konto w mBanku to chyba konto dziewczyny Mattai
Także nie jest tak łatwo znaleźć obcego Klienta. Poprzednio też dostałem prowizję za te produkty do których sam osobiście przekonywałem klientów.
-

ziuberek
- Właściciel firmy
-
-
przez mattai wtorek, 23 października 2007, 14:42
Zgodnie z umową, zarobek netto dzięki mojej Ewci idzie na Pajacyka 
"Jeżeli myślisz, że możesz, to możesz. Jeżeli myślisz, że nie możesz, to nie możesz. W obu przypadkach masz rację" Henry Ford
-

mattai
- Administrator
-
-
przez ArcyK sobota, 15 grudnia 2007, 01:14
Mój znajomy właśnie wypełnił wniosek poprzez mój banner. Ale nie wiem czy do pp mbanku tez z Twojego polecenia sie logowałem Ziuberku.
Jakby nie patrzeć w ten sposób zarobiłem swoje pierwsze pieniądze w programie partnerskim 
-

ArcyK
- Project Manager
-
-
przez andrre sobota, 15 grudnia 2007, 07:56
bez ciekawej strony , która chociaż odrobine ma jakies powiązanie z biznesem nie ma chyba sensu się tam rejsetrować.
-

andrre
- Manager
-
-
przez ziuberek sobota, 15 grudnia 2007, 17:54
andrre napisał(a):bez ciekawej strony , która chociaż odrobinę ma jakieś powiązanie z biznesem nie ma chyba sensu się tam rejestrować.
ja jeszcze dodam, że moje prowizje z tego pp, jak na razie za wiele wspólnego z przychodem pasywnym ie mają. Sam osobiście namawiałem znajomych, rodzinę do zakładania kont w mBanku (nawet wypełniałem z nimi wnioski przy kompie) 
-

ziuberek
- Właściciel firmy
-
-
przez Archie sobota, 15 grudnia 2007, 18:13
Pod ten PP dobrze mieć np. serwis o inwestowaniu na giełdzie . Z tego co pamiętam mBank ma w swojej ofercie usługi maklerskie , więc fajnie mozna to połączyć. Ale może się mylę .
-

Archie
- Project Manager
-
przez ziuberek sobota, 15 grudnia 2007, 18:22
Archie napisał(a):Pod ten PP dobrze mieć np. serwis o inwestowaniu na giełdzie . Z tego co pamiętam mBank ma w swojej ofercie usługi maklerskie , więc fajnie mozna to połączyć. Ale może się mylę .
dobrze myślisz, tylko że tych serwisów o inwestowaniu na giełdzie jest już chyba za dużo (także for).
mBank oferuje usługi maklerskie jak i SFI (supermarket funduszy inwestycyjnych) - za jego pośrednictwem kupujesz i sprzedajesz fundusze bez żadnych prowizji - to jest bardzo dobre i sam z tego korzystam już od wielu lat, a do tego opłata za prowadzenie konta i innych bajerów równa się 0 zł.
(zabrzmiało to jak reklama ale ja jestem bardzo zadowolony z mBanku i życzę im wszystkiego najlepszego).
-

ziuberek
- Właściciel firmy
-
-
przez Archie sobota, 15 grudnia 2007, 18:25
No tak serwisów jest sporo , ale można pisać bloga , a jak ma sie o czym pisać to łatwo można zdobyć czytelników , którym można zaproponować usługi mBanku.
-

Archie
- Project Manager
-
przez ziuberek sobota, 15 grudnia 2007, 18:29
Archie napisał(a):No tak serwisów jest sporo , ale można pisać bloga , a jak ma sie o czym pisać to łatwo można zdobyć czytelników , którym można zaproponować usługi mBanku.
no masz rację, zawsze można być najlepszym, trzeba tylko chcieć i mieć do tego wiedzę i predyspozycje. A mi to się marzy zarabianie bez wysiłku 
-

ziuberek
- Właściciel firmy
-
-
Return to eBiznes i zarabianie w Internecie
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość
|