Programy partnerskie, pozycjonowanie, marketing internetowy.
przez Archie sobota, 5 września 2009, 11:08
gabor napisał(a):witam, macie moze pojecie czy jak skieruje uzytkownika na strone zlotych mysli, a nastepnie sciagnie od tam sobie darmowy fragment ebooka lub calego darmowego ebooka, to czy ta osoba poslugujaca sie konkretnym mailem bedzie na zawsze przypisana do mnie?
Nie, na stałe przypisana jest, gdy dokona zakupu, wtedy taka osoba przypisywana jest na stałe i od zakupów należy się wieczna prowizja, nawet jeżeli kupi ebooka z polecenia innego partnera..
-

Archie
- Project Manager
-
Darmowe konta
bankowe w mBanku warto otworzyć nie tylko ze
względu na łatwy dostęp do kredytów i pożyczek. eKonto to: darmowe przelewy,
darmowe zlecenia stałe, darmowe wypłaty z bankomatów, wysokie oprocentowanie
rachunku, możliwość inwestowania na giełdzie, darmowy dostęp do inwestycji w
funduszach inwestycyjnych, itd. Zalet
jest znacznie więcej, sprawdź najlepiej sam w internetowym
serwisie mBanku.
Zanim zdecydujesz
się na otwarcie lub przeniesienie swojego konta do mBanku, sprawdź oferty
innych banków, samodzielnie i świadomie wybierz
najlepsze konto bankowe. ____ ____
eKONTO
izzyKONTO
mBIZNES
-

Przyjazna Inwestorka
- Niezależna kobieta
przez ziuberek poniedziałek, 7 września 2009, 22:08
Archie napisał(a):gabor napisał(a):witam, macie moze pojecie czy jak skieruje uzytkownika na strone zlotych mysli, a nastepnie sciagnie od tam sobie darmowy fragment ebooka lub calego darmowego ebooka, to czy ta osoba poslugujaca sie konkretnym mailem bedzie na zawsze przypisana do mnie?
Nie, na stałe przypisana jest, gdy dokona zakupu, wtedy taka osoba przypisywana jest na stałe i od zakupów należy się wieczna prowizja, nawet jeżeli kupi ebooka z polecenia innego partnera..
sam o to chciałem zapytać, więc dzięki za odpowiedź Archie. a nie wiesz jak jest jak kierujemy do akcji "sciagnij i zaplac" - jak ktos sciaga a potem nie placi (bo nie ma obowiązku) to czy jest na stale do nas przypisywany?
-

ziuberek
- Właściciel firmy
-
-
przez Archie wtorek, 8 września 2009, 08:13
ziuberek napisał(a):a nie wiesz jak jest jak kierujemy do akcji "sciagnij i zaplac" - jak ktos sciaga a potem nie placi (bo nie ma obowiązku) to czy jest na stale do nas przypisywany?
Tak, po to te akcje są organizowane, żeby partnerzy zbudowali sobie bazy adresów..
-

Archie
- Project Manager
-
przez ziuberek wtorek, 8 września 2009, 23:44
no to dzięki za info,
czyli warto promować te akcje bo im więcej userow tam ściągnie z naszego polecenia tym potem większe szanse że kiedyś coś kupią po mailingu wysłanym przez zlote mysli (z naszym ref)
-

ziuberek
- Właściciel firmy
-
-
przez rebo3 czwartek, 8 października 2009, 11:27
Cześć! Od niedawna jestem w Złoty Programie...czy moglibyście podpowiedzieć mi skąd mogę ściągnąć banery reklamowe???Te które zamieszczone są na koncie w opcji narzędzia są wszystkie w formacie PNG.Nie mogę ich wrzucić do siebie na stronę.Podpowiedzcie mi z jakiego innego miejsca mogę je pobrać?Czy może muszę w nich wszystkich pozmieniać formaty...?Jeżeli tak to podpowiedzcie jakim jeszcze programem??? 
rebo3
-

rebo3
- Specjalista
-
-
przez Paweł czwartek, 8 października 2009, 11:38
To jest normalny format graficzny. Ściągasz je. Zamieszczasz u siebie na serwerze i zamieszczasz na stronie. To wszystko. Nie możesz ich hotlinkować bezpośrednio ze ZM.
-

Paweł
- Manager
-
-
przez rebo3 czwartek, 8 października 2009, 16:23
rebo3
-

rebo3
- Specjalista
-
-
przez Archie czwartek, 8 października 2009, 17:37
rebo3 napisał(a):Jeżeli tak to podpowiedzcie jakim jeszcze programem??? 
Bez problemu zmienisz format Windowsowskim Paintem.. Wybierasz plik -> zapisz jako, i wybierasz format w jakim chcesz zapisać i tyle roboty..
-

Archie
- Project Manager
-
przez rebo3 czwartek, 8 października 2009, 17:40
Archie...dziękuję Ci pięknie!!!
rebo3
-

rebo3
- Specjalista
-
-
przez rebo3 czwartek, 8 października 2009, 17:44
Wielki szacunek dla Ciebie...troche poczytałem na tym forum i muszę przyznać że masz doświadczenie w prowadzeniu swojego biznesu partnerskiego.Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję...
rebo3
-

rebo3
- Specjalista
-
-
przez Archie czwartek, 8 października 2009, 18:05
Dzięki... Jak chcesz sobie ułatwić pracę to skorzystaj z narzędzia przygotowanego przez jednego z partnerów ZM http://www.ppzm.pl/Ustawiasz tam tylko swój link partnerski i możesz generować gotowe kody już podlinkowanych gafik do wklejenia na stronę... Przy okazji nie obciążasz swojego serwera... 
-

Archie
- Project Manager
-
przez rebo3 czwartek, 8 października 2009, 18:19
rebo3
-

rebo3
- Specjalista
-
-
przez ziuberek środa, 14 października 2009, 01:20
Dzisiaj premiera eBooka nieruchomościowego " Jak kupować nieruchomości poniżej ich wartości rynkowej" - zabierajcie się do pracy koledzy  A swoją drogą to bardzo jestem ciekaw jak będzie z popytem na tą publikację, bo po sprzedaży kursów inwestowania w nieruchomości w tym roku, wydaje mi się że ta książka nie zdobędzie wielu zwolenników ("kryzys", mniej dostępne kredyty hipoteczne, minął szał na zakup nieruchomości)
-

ziuberek
- Właściciel firmy
-
-
przez Archie środa, 14 października 2009, 09:25
Ten sam ebook od jakiegoś czasu jest w Dobrym Ebooku, nie sprzedaje się zbyt dobrze, no i chyba nie jest to też dobra publikacja, bo na 3 sprzedane ebooki, miałem dwa zwroty...
-

Archie
- Project Manager
-
przez ziuberek środa, 14 października 2009, 22:38
Mnie udało się dzisiaj sprzedać 9 tych eBooków, może to znak że powoli powraca dobra koniunktura w nieruchomościach.. ps. ogólnie zarobiłem dziś ponad 50 zł. w złotych myślach - a to jak dla mnie astronomiczna suma zarobiona w jeden dzień. Jestem już na 17-stym miejscu wśród najlepiej zarabiających partnerów 
-

ziuberek
- Właściciel firmy
-
-
Return to eBiznes i zarabianie w Internecie
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość
|