PP - Złote Myśli

Programy partnerskie, pozycjonowanie, marketing internetowy.

PP - Złote Myśli

Postprzez ziuberek czwartek, 21 czerwca 2007, 16:38

Na temat programu "Złote Myśli" piszcie proszę w tym wątku.

więcej o programie na -> http://www.bogatyojciec.info/program-partnerski-zlote-mysli.htm

jeśli chcesz od razu zapisać się do programu partnerskiego --> http://pp.zlotemysli.pl/aleoferta,1/

oferta księgarni Złote Myśli --> http://zlotemysli.pl/aleoferta,1/

Życzę samych sukcesów

Pozdrowionka
Ostatnio edytowano piątek, 19 września 2008, 02:35 przez ziuberek, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek
Załóż swojego bloga i pokaż innym jak zarabiasz - Dołącz do grona Przyjaznych Inwestorów !
ziuberek
Właściciel firmy

Darmowe konta bankowe w mBanku warto otworzyć nie tylko ze względu na łatwy dostęp do kredytów i pożyczek. eKonto to: darmowe przelewy, darmowe zlecenia stałe, darmowe wypłaty z bankomatów, wysokie oprocentowanie rachunku, możliwość inwestowania na giełdzie, darmowy dostęp do inwestycji w funduszach inwestycyjnych, itd. Zalet jest znacznie więcej, sprawdź najlepiej sam w internetowym serwisie mBanku.

Zanim zdecydujesz się na otwarcie lub przeniesienie swojego konta do mBanku, sprawdź oferty innych banków, samodzielnie i świadomie wybierz najlepsze konto bankowe.

____ ____

eKONTO                                         izzyKONTO                                         mBIZNES

Przyjazna Inwestorka
Przyjazna Inwestorka
Niezależna kobieta

Postprzez bryza wtorek, 31 lipca 2007, 16:13

Zapisalam sie do programu, zalozylam bloga, zupelnie nie mając pojęcia jak to się robi, pelna improwizacja :D

Chcialabym poznać Wasze opinie
http://bryzav.blogspot.com/
bryza
Manager

Postprzez mattai wtorek, 31 lipca 2007, 16:27

Gratuluję odwagi. Najważniejszy jest pierwszy krok. Ja też się do tego przymierzam :)

Co do Twojego bloga, to proponuję zmienić kolor tła na jaśniejszy, ponieważ ciężko czyta czarne literki na ciemnoniebieskim tle.

Pozdrawiam
"Jeżeli myślisz, że możesz, to możesz. Jeżeli myślisz, że nie możesz, to nie możesz. W obu przypadkach masz rację"
Henry Ford
mattai
Administrator

Postprzez bryza wtorek, 31 lipca 2007, 17:05

hmm..lubię niebieski, ale ok, pokombinuję coś z tymi kolorami.
bryza
Manager

Postprzez mattai wtorek, 31 lipca 2007, 18:01

Jak lubisz niebieski, to zamień tło na jasno niebieski. Albo na ciemnoniebieski, a literki daj na kolor biały.

Tworzenie stron to sztuka. Umiejętności nie są takie ważne, liczy się smak i dobór kolorystyki. Pozdrawiam i życzę powodzenia
"Jeżeli myślisz, że możesz, to możesz. Jeżeli myślisz, że nie możesz, to nie możesz. W obu przypadkach masz rację"
Henry Ford
mattai
Administrator

Postprzez ziuberek wtorek, 31 lipca 2007, 19:01

bryza napisał(a):hmm..lubię niebieski, ale ok, pokombinuję coś z tymi kolorami.

Mi akurat bardzo podoba się tło Twojego bloga, kolor niebiesko - szaro - stalowy jest gicio :)

Teraz pamiętaj o tym, żeby prowadzić bloga. Nie załamuj się jak na początku (kilka miesięcy) nie będziesz miała wielu czytelników lub Klientów w pp. Cierpliwość i upór popłaca.
Obrazek
Załóż swojego bloga i pokaż innym jak zarabiasz - Dołącz do grona Przyjaznych Inwestorów !
ziuberek
Właściciel firmy

Postprzez mattai wtorek, 31 lipca 2007, 19:07

Teraz mi się podoba. Przyjemnie sie czyta i jest OK.
Henry Ford
mattai
Administrator

Co jest spamem?

Postprzez bryza czwartek, 2 sierpnia 2007, 14:19

Czy wklejanie linkow na forach dyskusyjnych bezpośrednio promujących ebooki jest spamem? Branie udziału w dyskusji na interesujacy nas temat i posłuzenie się ksiązką, jako przykladem jest spamem?

Pp Złote mysli najpierw same każą w ten sposob reklamować ebooki, a następnie określają to jako spam.
Czy opinia pojedynczej osoby(administratora) o zakwalifikowaniu posta jako spam moze mieć wplyw na zablokowanie konta do programu?
Rozumiem to w ten sposob, że nasze być albo nie być w tym programie zależy od oceny( widzimisię) jakiejś jednostki, bo przeciez nie ma komisji weryfikujacej każdą wypowiedź w necie do ktorej wklejamy linki.
A link ze stroną (blogiem) na ktorym są juz umieszczone linki do konkretnych programów tez moze byc odczytany jako spam?

Moze ktoś wytlumaczy te subtelne, mało sprecyzowane różnice miedzy spamem a promocją do ktorej się zobowiazaliśmy przystępując do programu. Wszystko to jest mało konkretne, zawoalowane i zniechęca do dzialania.
W zasadzie każda reklama jest niechciana, ale link ma w sobie ten urok, ze osoba niezainteresowana poprostu nie musi w niego klikać.
W ktorym momencie zostaje przekroczona granica, a w ktorym robimy to czego wymaga od nas program partnerski?
Czy po zablokowaniu konta można ponownie przystąpić do programu, z nowym identyfikatorem (linkiem partnerskim)? A co z wcześniej wprowadzonymi danymi i ewentualnym zespolem, ktory się udało zbudować?
bryza
Manager

Re: Co jest spamem?

Postprzez ziuberek czwartek, 2 sierpnia 2007, 14:49

bryza napisał(a):Czy wklejanie linkow na forach dyskusyjnych bezpośrednio promujących ebooki jest spamem? Branie udziału w dyskusji na interesujacy nas temat i posłuzenie się ksiązką, jako przykladem jest spamem?

Widzisz tak jak piszesz dalej, to zależy od tego kto to będzie oceniał. Moim zdaniem nie jest to spam jeśli najpierw w poście gdzieś na forum ,opiszesz to co proponujesz a na końcu wstwaisz link do tego o czym mówiłaś.

Moim zdaniem spam to:
    - wysłanie po 100 takich samych postów na jednym forum (posty zawierają tylko link do produktu który chcesz sprzedać).
    - wysyłanie emaili (zawierających Twoje reklamy) do nieznajomych osób, bez ich wcześniejszej zgody.

Pp Złote mysli najpierw same każą w ten sposob reklamować ebooki, a następnie określają to jako spam.
Czy opinia pojedynczej osoby(administratora) o zakwalifikowaniu posta jako spam moze mieć wplyw na zablokowanie konta do programu?
Rozumiem to w ten sposob, że nasze być albo nie być w tym programie zależy od oceny( widzimisię) jakiejś jednostki, bo przeciez nie ma komisji weryfikujacej każdą wypowiedź w necie do ktorej wklejamy linki.

Moim zdaniem nikt Ci konta nie zablokuje, oni tylko tak muszą pisać w regulaminie, żeby nie było że namawiają na spamowanie, a założę się że bardzo by się ucieszyli gdyby nagle 10 000 osób wysłało po 100 wiadomości reklamujących ich ebooki. Dla niech to darmowa i skuteczna reklama.

A link ze stroną (blogiem) na ktorym są juz umieszczone linki do konkretnych programów tez moze byc odczytany jako spam?

Moim zdaniem nie, ale wiesz, zależy od punktu widzenia oceniającego. Ja cały czas jak gdzieś się wypowiadam na jakiś temat, p. na Onecie, to na końcu dodaje że zapraszam na moją strone propagującą finansową wolność http://www.BogatyOjciec.info
Na swoim blogu czy stronie internetowej możesz umieścić tyle linków ile tylko chcesz, to jest Twoja strona, przecież nikogo nie zmuszasz do klikania w te linki i upowania poduktów

...Wszystko to jest mało konkretne, zawoalowane i zniechęca do dzialania.
W zasadzie każda reklama jest niechciana, ale link ma w sobie ten urok, ze osoba niezainteresowana poprostu nie musi w niego klikać.
W ktorym momencie zostaje przekroczona granica, a w ktorym robimy to czego wymaga od nas...

Zgadzam się w 100%

Czy po zablokowaniu konta można ponownie przystąpić do programu, z nowym identyfikatorem (linkiem partnerskim)? A co z wcześniej wprowadzonymi danymi i ewentualnym zespolem, ktory się udało zbudować?

Przystąpić można, ale zespół raczej przepadnie. Musiałabyś się porozumieć bezpośrednio z organizatorem tego pp i się jakoś dogadać.. Jak patrząc na Ciebie będę widzieli tak zwane $$$ to się zgdzą na wszystko :)

Pozdrowionka
Obrazek
ziuberek
Właściciel firmy

Postprzez andrre środa, 7 listopada 2007, 16:30

u mnie prowizja wynosi w chwili obecnej coś ok 17zł. To nawet nieźle zakładając że nie robiłem żadnej rewelacyjnej kampani. Teraz mam prostą stronkę , którą zleciłem pozycjonować ( nie za 9 złna allegro ;-) )

5-minutówka: http://www.poradniki.biz
andrre
Manager

Postprzez ziuberek środa, 7 listopada 2007, 16:58

andrre napisał(a):u mnie prowizja wynosi w chwili obecnej coś ok 17zł. To nawet nieźle zakładając że nie robiłem żadnej rewelacyjnej kampani. Teraz mam prostą stronkę , którą zleciłem pozycjonować ( nie za 9 złna allegro ;-) )

5-minutówka: http://www.poradniki.biz

Bardzo przejrzysta stronka, a komu zlecasz takie pozycjonowanie??
Obrazek
ziuberek
Właściciel firmy

Postprzez Archie środa, 28 listopada 2007, 19:08

W PP Złotych Myśli jestem trochę ponad 2 lata . Moje miesięczne zarobki zbliżają sie do 1000 zł . Moim zdaniem jest to obecnie najlepszy PP w Polsce . Jego mocną strona sa oferowane partnerom narzędzia marketingowe , jak i obsługa . Myślę , że jak ruszy nowa platforma ZPP to zarobki będą jeszcze większe .
Archie
Project Manager

Postprzez Archie środa, 28 listopada 2007, 19:37

Jeżeli chodzi o Spam to ZM bardzo restrykcyjnie podchodzą do tematu i jeżeli ktoś zostanie posądzony o Spam to wylatuje z programu i nie ma powrotu . A więc regulamin jest przestrzegany w 100 procentach i na pewno nikt by sie tam nie ucieszył z rozsyłanego Spamu , bo to szkodzi wizerunkowi wydawnictwa. Wystarczy poczytać sobie dyskusje na ten temat na forum ZPP.
Archie
Project Manager

Postprzez ziuberek środa, 28 listopada 2007, 21:05

Archie napisał(a):W PP Złotych Myśli jestem trochę ponad 2 lata . Moje miesięczne zarobki zbliżają sie do 1000 zł . Moim zdaniem jest to obecnie najlepszy PP w Polsce . Jego mocną strona sa oferowane partnerom narzędzia marketingowe , jak i obsługa . Myślę , że jak ruszy nowa platforma ZPP to zarobki będą jeszcze większe .

1000 zł. co miesiąc to jestem pod wrażeniem.. szacunek:)
Obrazek
ziuberek
Właściciel firmy

Postprzez Archie środa, 28 listopada 2007, 21:18

No nie jest to 1000 zł co miesiąc , ale zbliżam sie powoli :wink: W ubiegłym miesiącu było 737,93 zł , w tym jest podobnie , a jeszcze mam w cholerę nie popłaconych zamówień to może ten 1000 w końcu pęknie. :D
Archie
Project Manager

Przyjazny Inwestor
Przyjazny Inwestor
Makler giełdowy

Następna strona

Return to eBiznes i zarabianie w Internecie