Programy partnerskie, pozycjonowanie, marketing internetowy.
przez canguxsd wtorek, 3 marca 2009, 01:49
biznet napisał(a):ziuberek napisał(a):Cangu na początku WIELKIE WIELKIE i jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI za polecenie mi tego programu .......
Już prawie zapomniałam, że coś takiego było Tak rzadko ostatnio tu jestem, a zmiany widzę zachodzą duże. Muszę się rozejrzeć, ale chcę Ci powiedzieć, że zarejestrowałam się do proponowanego programu, aczkolwiek czym więcej czytam, tym mniej rozumiem o co tu chodzi. Chyba odłożę to na inny dzień Archie napisał(a):A ja wczoraj dostałem pita z ZM i w 2008 roku zarobiłem u nich dokładnie 13, 596,08 zł  Archie - Dobry jesteś.  - Jak długo w ZM - Pozdrawiam Od niedawna jestem TU: http://canguxsd.blip.pl/
-

canguxsd
- Manager
-
-
Darmowe konta
bankowe w mBanku warto otworzyć nie tylko ze
względu na łatwy dostęp do kredytów i pożyczek. eKonto to: darmowe przelewy,
darmowe zlecenia stałe, darmowe wypłaty z bankomatów, wysokie oprocentowanie
rachunku, możliwość inwestowania na giełdzie, darmowy dostęp do inwestycji w
funduszach inwestycyjnych, itd. Zalet
jest znacznie więcej, sprawdź najlepiej sam w internetowym
serwisie mBanku.
Zanim zdecydujesz
się na otwarcie lub przeniesienie swojego konta do mBanku, sprawdź oferty
innych banków, samodzielnie i świadomie wybierz
najlepsze konto bankowe. ____ ____
eKONTO
izzyKONTO
mBIZNES
-

Przyjazna Inwestorka
- Niezależna kobieta
przez Archie wtorek, 3 marca 2009, 06:49
canguxsd napisał(a):Archie - Dobry jesteś.  - Jak długo w ZM
Zarejestrowałem się w 2005 r, ale tak na poważnie zacząłem działać w lutym 2006 r...
-

Archie
- Project Manager
-
przez tommyz wtorek, 3 marca 2009, 09:52
Tak z ciekawości - która metoda rozsiewania linków partnerskich najlepiej Wam zdaje egzamin (czy to już zbyt szczegółowe pytanie  ) ?
-
tommyz
- Kierownik
-
przez ziuberek piątek, 6 marca 2009, 01:51
tommyz napisał(a):Tak z ciekawości - która metoda rozsiewania linków partnerskich najlepiej Wam zdaje egzamin (czy to już zbyt szczegółowe pytanie  ) ?
dla mnie najlepsze są linki tego typu: a w ogóle to linki chowamy w tekst, czyli jeśli nie wiesz jak zarabiać w internecie, to zapisz się do najbardziej dochodowych programów partnerskich.
-

ziuberek
- Właściciel firmy
-
-
przez Archie wtorek, 10 marca 2009, 14:56
Właśnie obliczyłem całkowity dochód z PP z 2008 r na podstawie Pitów 11, które otrzymałem i wyszło mi, że w 2008 r zarobiłem 48 252 46 zł co dało średni miesięczny dochód 4021 z groszami Cel na 2009 r podwoić ten wynik...
-

Archie
- Project Manager
-
przez gordon wtorek, 10 marca 2009, 17:18
Noooo nieźle. Pogratulować!
-

gordon
- Manager
-
przez `bp wtorek, 10 marca 2009, 17:51
Nono, bardzo ładnie, gratuluję.
-
`bp
- Specjalista
-
przez bryza czwartek, 12 marca 2009, 12:03
Archie, ma sie wrażenie, ze Tobie zarabianie w programach przychodzi z wielką łatwością. Tworzysz stronę, bloga i po prostu ona sama zarabia. Inni muszą się napinać, kombinować, spamować a efekty mizerne. Mimo, ze czytam z wielka uwaga Twój blog i wszystkie posty, nadal nie poznałam w pełni metod jakimi tak dobrze zarabiasz, a może nie zdradzasz wszystkiego...? Dosłownie król Midas, cokolwiek dotknie zamienia się w złoto. Myślę, że jednym po prostu wychodzi w PP, a innym nie, trzeba mieć do tego pewne predyspozycje, łatwość pisania, wybór odpowiedniego tematu na stronę. U ciebie jest to wszystko zupełnie naturalne i normalne. Nie wydajesz fortuny na promocje stron, ani na domeny i serwery, tym bardziej szacun. Wszystko z wykorzystaniem dostępnych, darmowych narzędzi i własnej pomysłowości. Świetnie! To daje do myślenia, ze tez tak mogę. Napisz w jakich jeszcze programach działasz.
-
bryza
- Manager
-
-
przez Archie czwartek, 12 marca 2009, 12:40
Tutaj nie ma żadnej tajemnicy, nie ma żadnego "cudownego" sposobu, wykorzystuje to co jest już od dawna znane... Mam od dawna opracowaną w najdrobniejszym szczególe strategie działania, wszystko rozpisane, szczegółowy plan działania, który realizuje... i ot co Jeżeli chodzi o sekret to mogę zdradzić jeden, poważnej wielkosci własna baza adresów e-mail, która przekroczyła już 10 tysięcy subskrybentów, ale to nie stało się z dnia na dzień, jest budowana systematycznie od dawna.. No i po prostu działam, działam i jeszcze raz działam, jeżeli przyjdzie mi coś do głowy to to realizuje .. Jeżeli chodzi o PP w których działam to jest ich sporo m.in : dobry ebook, escapemagazine, escpoland. mapa zdrowia (program partnerski o ogromnym potencjale), cnebpoints, ententa. bogaty ojciec, propartner (także daje duże możliwości, dlatego, że jest tam pp do koloru, do wyboru, każdy znajdzie coś dla siebie, polecam "dobry sen"), pp Psychorada, Pani manager Złotych Myśli, też bardzo ciekawy... no i oczywiście PP finansowe, jak bankier, mbank..to tak z grubsza... 
-

Archie
- Project Manager
-
przez jin niedziela, 17 maja 2009, 11:42
a możesz sie podzielić tą strategią ? 
-
jin
- Kierownik
-
-
przez Archie niedziela, 17 maja 2009, 14:57
Po pierwsze nie ma tak łatwo, a pod drugie każdy bez problemu może sam opracować swoją strategię ... 
-

Archie
- Project Manager
-
przez ziuberek poniedziałek, 18 maja 2009, 03:10
Archie napisał(a):Po pierwsze nie ma tak łatwo, a pod drugie każdy bez problemu może sam opracować swoją strategię ... 
zgadzam się, bez strategii i ciężkiej pracy nic nie osiągniemy. Od 2 miesięcy niewiele robię aby zarabiać w pp i nie zarabiam.. brakuje mi też strategii więc jak już coś robię to robię to chaotycznie (skaczę z pomysłu na pomysł) a to efektów w postaci kasy nie przynosi.
-

ziuberek
- Właściciel firmy
-
-
przez gordon poniedziałek, 18 maja 2009, 12:07
ziuberek napisał(a):Od 2 miesięcy niewiele robię aby zarabiać w pp i nie zarabiam.
Co udowadnia że wielu PP daleko do przychodu pasywnego, jak niektórzy usiłują wmawiać.
-

gordon
- Manager
-
przez ziuberek wtorek, 19 maja 2009, 19:23
gordon napisał(a):ziuberek napisał(a):Od 2 miesięcy niewiele robię aby zarabiać w pp i nie zarabiam.
Co udowadnia że wielu PP daleko do przychodu pasywnego, jak niektórzy usiłują wmawiać.
no właśnie, widać to na moim przykładzie. Pewnie da się wyżyć z pp nic w nich nie robiąc, ale trzeba w zamian ciągle zajmować się swoją powierzchnią reklamową, tak więc albo musiałbym być właścicielem portalu z ruchem ponad 50,000 uu na dzień, albo musiałbym być pierwszą osobą w danym PP a pod sobą mieć całą rzeszę dobrze zarabiających partnerów. No to tyle marzeń. Wczoraj trochę popracowałem nad promocją darmowego eBooka Złotych Myśli i w efekcie z mojego polecenia eBook ten pobrało prawie 200 osób. Nie zarobiłem na tym ale zdobyłem potencjalnych Klientów na przyszłość i to mi się podoba.
-

ziuberek
- Właściciel firmy
-
-
przez Archie wtorek, 19 maja 2009, 20:06
ziuberek napisał(a):Pewnie da się wyżyć z pp nic w nich nie robiąc ...
No ja mam to szczęście, że wpada mi około 1200-1500 zł, a zdarzało się i więcej z pracy którą wykonałem 2-3 lata temu.. Strony wiszą w sieci i kompletnie nic już nimi nie robię , są wysoko w rankingu (pozycjonowane wyłącznie przez zaplecze) i stale zarabiają ... A co najlepsze, one ciągle pięły się w górę, a jedyne co robiłem to wrzuciłem od czasu link do nich na jakaś stronkę, albo napisałem jakiś artykuł pozycjonujący .. Teraz nie robię już nic, a one zarabiają... Ale na początku trzeba jednak trochę posiedzieć... 
-

Archie
- Project Manager
-
Return to eBiznes i zarabianie w Internecie
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości
|