Sztuka Inwestowania (płatne seminarium)
Sztuka Inwestowania (płatne seminarium)Witam,
Zapraszam na dwudniowe seminarium "Sztuka Inwestowania" Na seminarium "Sztuka Inwestowania" poznasz sprawdzone metody, które pozwolą Ci osiągnąć Twoje cele finansowe. Jedyny pewny sposób na pierwszy milion to skorzystanie z wiedzy, która od ponad 80 lat kreuje na świecie milionerów. W Polsce te sprawdzone metody działają już ponad 17 lat. Dowiesz się: 1. jak skutecznie inwestować nawet małe kwoty 2. jak działają Twoje inwestycje 3. jak osiągnąć 25% zysku rocznie 4. jak działa rynek funduszy inwestycyjnych 5. poznasz rodzaje funduszy i nauczysz się dokonywać optymalnych wyborów 6. jak stosować w praktyce poznane strategie 7. gdzie szukać informacji by inwestowanie zajmowało 10 minut miesięcznie 8. jak unikać gwałtownych spadków na giełdzie 9. jak osiągnąć 10% zysku w ciągu pierwszych 60 dni od seminarium Otrzymasz gotowe strategie i materiały, które ograniczą Twoją pracę do 10 minut co miesiąc. Tyle wystarczy byś osiągnął sukces finansowy w inwestowaniu. Zapraszam do zapoznania się ze szczegółami, poniżej podaję link do stronki z seminarium. http://www.inteligencjafinansowa.com/
Darmowe konta bankowe w mBanku warto otworzyć nie tylko ze względu na łatwy dostęp do kredytów i pożyczek. eKonto to: darmowe przelewy, darmowe zlecenia stałe, darmowe wypłaty z bankomatów, wysokie oprocentowanie rachunku, możliwość inwestowania na giełdzie, darmowy dostęp do inwestycji w funduszach inwestycyjnych, itd. Zalet jest znacznie więcej, sprawdź najlepiej sam w internetowym serwisie mBanku. Zanim zdecydujesz się na otwarcie lub przeniesienie swojego konta do mBanku, sprawdź oferty innych banków, samodzielnie i świadomie wybierz najlepsze konto bankowe. ____ ____
Re: Sztuka Inwestowania 100%że zaczniesz zarabiać!!!Troche drogie to seminarium, biorąc pod uwagę, że prowadzi je człowiek, który zapewne zbił niemałą fortunę stosując swoje w 100% pewne zasady inwestowania.
Re: Sztuka Inwestowania 100%że zaczniesz zarabiać!!!Witaj 13Homer,
Sam uczestniczyłem w tym dwu dniowym seminarium i powiem Ci że wiedza i możliwości które tam poznałem są bardzo cenne,także te(550zł) zainwestowane w to seminarium szybko Ci się zwrócą, sam byłem scepytczny do takiego rodzaju seminariów ale jak zapoznałem się ze stronką z opiniami innych uczestników to myślę sobie czemu nie?skoro jest gwarancja na 100% zwrot kosztów? gdybym nie zaczął na tym zarabiać. Miałem trochę pieniędzy do zainwestowania nie wiedziałem jednak w co zainwestować myślałem o lokatach ale te 6-7 % nawet nie bo uwzględniając podatek belki,inflację to dużo by z tego nie zostało. Aż do momentu w którym natknąłem się na to seminarium od razu wiedziałem że takiego rozwiązania szukałem i się zapisałem.Poznałem sprawdzoną strategię inwestycyjną jest bezpieczna i zyskowna tego właśnie szukałem gdyż mój kapitał nie jest wygórowany i nie mógłbym sobie pozwolić na straty. Jakbyś miał jakieś pytania na temat seminarium napisz. Pozdrawiam,
Re: Sztuka Inwestowania 100%że zaczniesz zarabiać!!!Jestem sceptycznie nastawiony do wszystkiego, co za pieniądze obiecuje krociowe zyski (a takim jest bez wątpienia zysk 25% rocznie; zysk! nie: zwrot, ale zysk!). Jaki jest sens sprzedawać tak cenną wiedzę? Facet zbija fortunę i na boku sobie dorabia po 500zł od łebka? Czy tez ma tak dobre serce, że nie może patrzeć, jak inni marnują swoje pieniądze i chce im pomóc? Dlaczego w takim razie nie rozdaje tej wiedzy za darmo?
Re: Sztuka Inwestowania 100%że zaczniesz zarabiać!!!Witam,
Wiesz jadąc tam nie zastanawiałem się nad tym co on z tego ma tylko co ja będę z tego miał:) On ma w tym swoje cele i to jest jego sprawa opracował tą strategie zarabia przekazując ją innym,jak wiadomo jest epoka informacji także na wiedzy można zarabiać.Liczy się informacja.I coraz więcej ludzi będzie z niej korzystać. Bo taka cena za taką wiedzę jest bardzo mała według mnie, jeśli spojrzeć w przyszłość i uświadomić sobie korzyści z niej. pozdrawiam,
Re: Sztuka Inwestowania 100%że zaczniesz zarabiać!!!Najlepiej zarabia się na sprzedawaniu iluzji. Np. takiej, że w krótkim czasie bez większego wysiłku i ryzyka można zarobić duże pieniądze. Ludzie ciągle wierzą, że są proste i skuteczne metody.
Re: Sztuka Inwestowania 100%że zaczniesz zarabiać!!!Nie rozumiem o co Ci chodzi wiesz...to seminarium jest dowodem na to że jest prosty i skuteczny sposób. Dobrze to jest Twoje zdanie ale nie mieszaj do tego ludzi, jestem przekonany że nie jedna osoba pojedzie tam i będzie zadowolona z uzyskanej wiedzy,ten kto nigdy nie inwestował zacznie inwestować bez obawy utraty.
Jest to już piąta edycja z edycji na edycje przybywa coraz więcej ludzi, jak byłaby to iluzja to raczej byłoby dużo złych opini czyli nie było by już piątej edycji,a będzie 6-7-8- 20- 50... pozdrawiam,
To już ostatnie seminarium w tym roku odbędzie się 12-13 grudzień w Warszawie w hotelu Polonia Palace. Serdecznie polecam osobom które interesują się funduszami inwestycyjnymi, również osobom które nie wychodzą na swoje lokując pieniądze na lokaty, dowiesz się jak łatwo i szybko zacząć inwestować pieniądze w fundusze bezpiecznie i pod okiem eksperta zaczniesz inwestować swoje pieniądze aż staniesz się samodzielny! Byłem! wiem! korzystam! polecam! Zostało jeszcze 9 miejsc. Oto link do stronki z seminarium warto się zapoznać może ktoś akurat potrzebuję takiej wiedzy. http://www.inteligencjafinansowa.com/?m ... -EWS&s=398
Re: Sztuka Inwestowania 100%że zaczniesz zarabiać!!!Inwestor - rozumiem, że chcesz coś zarobić na ich PP, ale chociaż wrzuć jakiegoś screena z rachunku maklerskiego, przed i po seminarium, bo nie obraź się, ale skoro są tam tak rewelacyjne metody zarabiania, to dla mnie jest co najmniej podejrzane, że musisz jeszcze dorabiać w PP...
Re: Sztuka Inwestowania 100%że zaczniesz zarabiać!!!Widocznie chce mieć więcej do zainwestowania. Dobrze wiesz, theredel, że o wiele ważniejsze od stopy zwrotu jest "wczesny" kapitał początkowy
heh...dobre Panowie proszę wejść na stronkę z seminarium zapoznać i zadać sobie pytanie czy to coś dla mnie? wiele osób chce zacząć inwestować gdyż lokują na lokatach które dają bardzo małe zwroty dlatego piszę o tym na forum żeby ludzie się dowiedzieli że istnieją takie szkolenia, ludzie coraz częściej korzystają z tego typu szkoleń ponieważ jest to dobra inwestycja w siebie, ta jednorazowa opłata za dwu dniowe seminarium szybko się zwraca a wiedza zostaje...polecam serdecznie pozdrawiam,
Re: Sztuka Inwestowania 100%że zaczniesz zarabiać!!!Witam wszystkich
Czy któryś z forumowiczów uczęszczał w owym seminarium, czy tylko jest opinia dostarczona tutaj opinia jednej osoby ? Możecie wnieść w ten temat coś nowego ?
Re: Sztuka Inwestowania 100%że zaczniesz zarabiać!!!Byłem na szkoleniu grudniowym
Jak dla mnie wiedza na prawdę przydatna. Szczególnie to, że wystarczy 10-15min miesięcznie aby stosować strategię prezentowaną na szkoleniu. To co jest również warte uwagi to fakt, że wszystko opiera się na wyliczeniach, badanie strategii na podst. danych hist. Zaczynam inwestowanie od nowego roku. Mogę wtedy wysłać info co i jak, i czy działa. Pozdrawiam IgorZiemianski.pl
Pierwszy krok do niezależności finansowej - od tego zaczynałem http://igorziemianski.pl/bogatyojciec
Re: Sztuka Inwestowania 100%że zaczniesz zarabiać!!!@ Ajgor, a jak w praktyce się to przedstawia? Masz już jakieś pozytywne wyniki??
Re: Sztuka Inwestowania 100%że zaczniesz zarabiać!!!Jeszcze nie zacząłem. Zacznę w lutym najprawdopodobniej, musi mi się sensowna gotówka uzbierać.
Jak zacznę działać to mogę się z Wami podzielić Pozdrawiam IgorZiemianski.pl
Pierwszy krok do niezależności finansowej - od tego zaczynałem http://igorziemianski.pl/bogatyojciec
Return to Fundusze, lokaty, emerytura Kto przegląda forumUżytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość |
Pobierz ponad 3,000 darmowych publikacji - eBooki i audioBooki download !
Praca Bytom | ogłoszenia nieruchomości | 100 książek | program na zlecenie | kosztorysy budowlane | pokoje Karpacz | ebooki | Unibet | Bwin | Programy Partnerskie | Blog inny niż wszystkie | Kobiecy biznes | sprężarki | Gry | usability
Korzystanie z serwisu oznacza akceptację
Regulaminu i
Polityki
Prywatności |
kontakt