Jesteś nowy, przedstaw się :)

Rozmawiaj na luzie o czym tylko chcesz.

Postprzez lunasz sobota, 22 listopada 2008, 08:21

Witaj odważna
tworzę więc jestem
lunasz
Kierownik

Darmowe konta bankowe w mBanku warto otworzyć nie tylko ze względu na łatwy dostęp do kredytów i pożyczek. eKonto to: darmowe przelewy, darmowe zlecenia stałe, darmowe wypłaty z bankomatów, wysokie oprocentowanie rachunku, możliwość inwestowania na giełdzie, darmowy dostęp do inwestycji w funduszach inwestycyjnych, itd. Zalet jest znacznie więcej, sprawdź najlepiej sam w internetowym serwisie mBanku.

Zanim zdecydujesz się na otwarcie lub przeniesienie swojego konta do mBanku, sprawdź oferty innych banków, samodzielnie i świadomie wybierz najlepsze konto bankowe.

____ ____

eKONTO                                         izzyKONTO                                         mBIZNES

Przyjazna Inwestorka
Przyjazna Inwestorka
Niezależna kobieta

Postprzez Paweł wtorek, 25 listopada 2008, 10:46

Witam,

Mam na imię Paweł, studiuję rynki finansowe i doradztwo inwestycyjne.
Interesuję się e-biznesem, z czego zamierzam żyć w przyszłości :)
Interesuję się również inwestycjami, inwestuję trochę na giełdzie i w różne instrumenty inwestycyjne.

Trafiłem tu z innego forum i się z tego cieszę :) Miły klimat tu macie i oczywiście sporo można się dowiedzieć :)

Pozdrawiam
Paweł
Manager

Postprzez ewa_knast wtorek, 25 listopada 2008, 16:32

Cześć, z zawodu jestem dziennikarką, pracowałam dwa lata w mediach, teraz zajmuję się internetem i promocją i to jest to co daje mi satysfakcję. Całe serce włożyłam ostatnio w pierwszy w Polsce serwis wypożyczania i wynajmu przez internet - PirLand.pl i tym zajmuję się obecnie. Pozdrawiam forumowiczów. Bardzo fajne miejsce.
Wypożyczalnia Internautów http://www.pirland.pl
ewa_knast
Specjalista

Postprzez PiernikNietoruński sobota, 6 grudnia 2008, 14:49

Witam, jestem absolwentem zarządzania i rozwijam własny e-biznes dla małych i średnich przedsiębiorstw, narazie jest w fazie przygotowań i kompletowania składu pracowników,
pozdrawiam
PiernikNietoruński
Specjalista

Postprzez Wasiu poniedziałek, 22 grudnia 2008, 09:54

Witam wszystkich, obecnie jestem maturzystą, później będę milionerem :wink: . Zainteresowałem się ebiznesem, ponieważ z internetem wiążę moją przyszłość, na razie zdobywam nowe doświadczenia.

Pozdrawiam
Wasiu
Serwis wspomagający pobieranie plików z najpopularniejszych na świecie stron hostingowych - Rapidshare, Hotfile, Megaupload oraz pięciu innych. Sprawdź go!
Wasiu
Kierownik

Re: Jesteś nowy, przedstaw się :)

Postprzez theredel czwartek, 25 grudnia 2008, 17:50

Witam! jestem studentem 5 roku wydzialu budownictwa na politechnice opolskiej, ponadto pracuję jako inspektor BHP i doradca finansowy (lubię kontakt z ludźmi). Inwestowanie zacząłem w 2004 od funduszy, obecnie inwestuję w fundusze, akcje, obligacje, struktury, waluty i numizmaty, za niedługo mam zamiar kupić pierwszą nieruchomość na wynajem, a w dalszej perspektywie rozwinąć swój biznes (lub biznesy, bo pomysłów jest kilka, ale na razie jeden ma największe szanse na sukces). No i najważniejsze: na razie nie jestem biedny, ale w przyszlości (oby jak najbliższej :D ) będę bogaty :) :mrgreen:
theredel
Project Manager

Postprzez Lucek sobota, 17 stycznia 2009, 15:52

Sorki, nie zauważyłam wcześniej tego wątku.

Nie lubię o sobie opowiadać dlatego będzie krótko. Temat wolności finansowej interesował mnie od dawna. Ostatnio przeczytałam sporo książek na ten temat (nie tylko R.K) i z ulgą stwierdziłam, że całkiem dużo pomysłów już wdrożyłam intuicyjnie w życie. Pewno wynika to z tego, że z zawodu jestem finansistą.

Cieszę sie, że tak wiele młodych osób tutaj się pojawiło. Gdyby w szkole podstawowej była ekonomia zamiast niektórych mniej praktycznych przedmiotów lepiej na tym wyszlibyśmy jako społeczeństwo. Tym bardziej cieszy taki pęd do wiedzy.

Pozdrawiam wszystkich
Lucek
Kierownik

Postprzez 13Homer sobota, 17 stycznia 2009, 18:07

Gdyby nie przedmówczyni też bym nie miał świadomości, że taki wątek istnieje.
A więc: witajcie. Mam za sobą 8 lat pracy na etacie i pochodznych (umowa o dzieło, JDG) i dopiero od niedawna interesuję się budowaniem dochodu pasywnego i to tylko dzięki przypadkowemu natknięciu się na jakąś wypowiedź Kamila Cebulskiego.
Jak na razie mój typ, to inwestycje finansowe, przede wszystkim GPW (jako koło zamachowe budżetu, a nie jako źródło dochodu pasywnego). Jak będzie? Czas pokaże.
13Homer
Manager

Postprzez bogna h. poniedziałek, 9 marca 2009, 23:04

To ja, Bogna Hiszpańska z Warszawy, miasta Hiszpańskich. Mamy na razie jedna ulicę, Rodziny Hiszpańskich, dzięki zasługom moich wspaniałych przodków. I trzech Stanisławów Hiszpańskich na tablicach zasłużonych - swoisty rekord. Ja jeszcze daleko nie tam! Tworzę dekoracyjne mozaiki-obrazy do twego domu. Zobacz, zapraszam na strone internetowa moja www.obrazmozaika.pl i Ojca www.stanislawhiszpanski.eu

proszę o nie kasowanie moich wątków, a polubię was
bogna h.
Pracownik etatowy

Postprzez whitetrash wtorek, 10 marca 2009, 01:03

Czolem.
Krotko.
Radek.
Z zawodu tłumacz
z zamilowania amator (jeszcze) lotnictwa z doswiadczeniem jako cabin attendant w 2 liniach lotniczych.
2 lata na forex.
zainteresowany poki co tylko forex (xtb, saxobank, cms fx, am), ew. option trader - ze względu na pomocna dzwignie.
niezalezny dzieki FX
planuje rozszerzenie portfela o gpw po osiagnieciu pierwszych $100k.
pozdro
whitetrash
Pracownik etatowy

Postprzez SamurajGrzes czwartek, 9 lipca 2009, 02:15

Witam
Grzesiek z tej strony. Rocznik 82. Trafiłem tutaj poprzez link z innego forum. Od roku pracowałem w finansach i w tym czasie natrafiłem na książki R. Kiyosakiego. Jestem z zamiłowania fotografem. Gram trochę na giełdzie (a w zasadzie zaczynam grać) i chcę w przyszłości inwestować w nieruchomości i otworzyć własną działalność gospodarczą.
Pozdrawiam Wszystkich serdecznie :)
SamurajGrzes
Pracownik etatowy

Postprzez Woristin piątek, 10 lipca 2009, 15:36

Witam. Jestem Zbyszek, przygodę z biznesem dopiero zaczynam (jakieś dwa lata temu zdałem sobie sprawę, że chcę z tym wiązać swoje życie).

Obecnie od jakiegoś czasu zaczynam "bawić się" z różnymi PP, interesuję się zagadnieniami związanymi z pozycjonowaniem. W przyszłości planuję otworzyć sklep internetowy - gdy będę mieć 18-19 lat (obecnie 15). Dążę do wolności finansowej, a moim marzeniem (jak zapewne wielu na tym forum) jest stały dochód pasywny (najlepiej odsetki z kilku milionów : )).

Pozdrawiam.
Woristin
Specjalista

Postprzez ziuberek piątek, 10 lipca 2009, 23:47

Witam Was serdecznie chłopaki, i wierzę, że uda się Wam osiągnąć minimum 90% tego o czym teraz marzycie. Pamiętajcie tylko że musicie być uparci i wytrwali w dążeniu do celu, inaczej Wam się nie uda.

Jak już przygotujecie sobie jakiś plan to radzę żeby dla samego siebie pisać o nim na swoim blogu. Piszcie o tym co Wam się udaje i także o tym z czym macie problemy. Takie pisanie na prawdę doda Wam mobilizacji do dalszego działania.

Pozdrowionka
Damian
Obrazek
Załóż swojego bloga i pokaż innym jak zarabiasz - Dołącz do grona Przyjaznych Inwestorów !
ziuberek
Właściciel firmy

Postprzez Mr.Juicy wtorek, 14 lipca 2009, 17:05

Hej

Mimo że na forum jestem już chyba 2 lata dopiero teraz jakoś mnie natchnęło żeby się wam przedstawić :]

Biznesem interesuje się od bodajże od 3 lat, dokładnie od ukazania się tej książki http://onepress.pl/ksiazki/mocprz.htm . Ludzie o mnie mówią że jestem dobrym grafikiem i mam dużo ciekawych pomysłów. Od jakiegoś czasu konkretnie wziąłem się za biznes, który zaczął się z firmą Tahitian Noni International. Jestem z natury sceptykiem i tak też podszedłem do tej firmy.Jednak wstąpienie do niej się opłaciło :) 5 wypłat w miesiącu w tym jedna to dochód pasywny, plus bonusy za działanie, po prostu bajka . Jeżeli ktoś chciałby prowadzić ze mną ten biznes to zapraszam:

www.adrmik.pl
www.biznes.adrmik.pl
www.historie.adrmik.pl
www.grudziadz.fenomennoni.pl

Dane kontaktowe
tel kom: 721471713
skype lajs90
gg: 2915595

Pozdrawiam
Marcin Leissa
Nie wielu jest przygotowanych do walki , większość jest przygotowana na to , że będą walczyć inni.
Mr.Juicy
Manager

Postprzez Barto środa, 19 sierpnia 2009, 11:07

Cześć Wszystkim !!

Mam na imię Bartek, mam 19 lat (od dwóch tygodni :D) i jestem z Zakopanego .
W zimie pracuje jako instruktor narciarski a w lato sie obijam i zajmuje sie swoją edukacją finansową :)
Rok temu kumpel z klasy zaprosił mnie na forum biznesowe i od tego wszystko sie zaczeło . Przeczytałem ksiązke Roberta Kijosakiego która zmieniła całkowicie moje myslenie . Od roku inwestuje w fundusze inwestycyjne z bardzo dobrym wynikim (mimo że zaczołem w totalnym załamaniu rynkowym).Po zimie mam zamiar zacząć inwestować na giełdzie a w dalszej przyszłości chciałbym sie zajać inwestowaniem w nieruchomości aby zwiększyć swój przepływ pieniędzy .

Pozdrawiam wszystki
Jeśli jest ktoś z mojej okolicy lub wybiera sie do zakopanego to zapraszam na jakies piwko !! :)
kontakt :
Snowbe@interia.pl
gg: 3830266
Barto
Kierownik

Przyjazny Inwestor
Przyjazny Inwestor
Makler giełdowy

Poprzednia stronaNastępna strona

Return to Hyde Park