Co kupić ? - aktualne propozycje inwestycyjne

Złoto, srebro, pallad, monety, diamenty.

Postprzez kob22 poniedziałek, 8 września 2008, 08:35

Duże zainteresowanie? Jakoś tego nigdy nie widziałem na prostokątnych monetach.
Nie duży zysk?
300 -> 500 to jest nie duży zysk? Tak było w tamtym roku, teraz przypuszczam, że będzie 600 i wyżej. Z prostej przyczyny. Puchacz cenę 300 w tamtym roku osiągnął dosyć późno (koniec listopada/początek września), teraz już na początku września.
kob22
Manager

Darmowe konta bankowe w mBanku warto otworzyć nie tylko ze względu na łatwy dostęp do kredytów i pożyczek. eKonto to: darmowe przelewy, darmowe zlecenia stałe, darmowe wypłaty z bankomatów, wysokie oprocentowanie rachunku, możliwość inwestowania na giełdzie, darmowy dostęp do inwestycji w funduszach inwestycyjnych, itd. Zalet jest znacznie więcej, sprawdź najlepiej sam w internetowym serwisie mBanku.

Zanim zdecydujesz się na otwarcie lub przeniesienie swojego konta do mBanku, sprawdź oferty innych banków, samodzielnie i świadomie wybierz najlepsze konto bankowe.

____ ____

eKONTO                                         izzyKONTO                                         mBIZNES

Przyjazna Inwestorka
Przyjazna Inwestorka
Niezależna kobieta

Postprzez Brzytwax wtorek, 9 września 2008, 03:45

Tak zgadza się nigdy nie było zainteresowania na malarzach ale w tym roku jest można to poznać po ilości przedawanych monet i ilości aukcji a ceny idą . Ty kupiłeś sobie puchacz za 300 i sprzedaż za 500 ja kupiłem 3 malczewskiego za 100 sprzedam za 200 ja mam 100% a ty nie , no teraz chodzi juz koło 150 zł ale kupywałęm za 100 , zwierzaki tez posiadam i jednak licze ze wiekszy zysk dadzą malarze niż zwierzaki
Brzytwax
Kierownik

Postprzez hazzardzista piątek, 19 września 2008, 11:12

a jak to sie robi znaczy sie? kupywuje??
hazzardzista
Bezrobotny

Postprzez Brzytwax sobota, 20 września 2008, 00:21

kupuję się normalnie!!:) na allegro!!!
Brzytwax
Kierownik

Postprzez Jarson środa, 1 października 2008, 20:19

Z okazji rocznicy niepodleglosci NBP wyemituje trzy rodzaje monet oraz banknot kolekcjonerski.
Będą to następujące monety:

1. Moneta złota o nominale 200zł w nakładzie 10 tys. sztuk.

2. Moneta złota o nominale 50zł w nakładzie 8,8 tys. sztuk.

3. Moneta srebrna o nominale 10zł w nakładzie 110 tys. sztuk.

Data emisji, ceny oraz wizerunki nie są jeszcze znane.

Ponadto wyemitowany zostanie banknot kolekcjonerski o nominale 10zł w nakładzie 80 tys. sztuk. Cena emisyjna została określona na 15zł. Wizerunek banknotu nie jest jeszcze znany.

Czy sądzicie że będzie można na tym zarobić w krótkim czasie?
Jarson
Manager

Postprzez kob22 czwartek, 2 października 2008, 17:17

Po raz kolejny NBP przesadza z nakładem. Chyba zapomnieli po co są emitowane monety.
kob22
Manager

Postprzez haze68 sobota, 4 października 2008, 18:21

Witam! Dawno mnie tu nie było, bo byłem bardzo zajęty. Wszyscy piszą, co warto kupować. Ale trzeba zadać sobie podstawowe pytanie? Czy będzie zbyt na monety? Ciężko to przewidzieć, ale jestem ostrożny w podejmowaniu zakupu na większą kwotę. Dlatego każdy powinien decydować czy kupić czy nie zważywszy, że monety zaczęły zarabiać na siebie jakieś 4 lata temu i kiedyś muszą przystopować bynajmniej, co niektóre posiadającą już kosmiczną cenę.
Pozdrawiam Piotr
haze68
Specjalista

Przyjazny Inwestor
Przyjazny Inwestor
Makler giełdowy

Poprzednia strona

Return to Kruszcze szlachetne, numizmatyka