[KONKURS] - Przyjazny Inwestor roku 2008

Rozmawiaj na luzie o czym tylko chcesz.

[KONKURS] - Przyjazny Inwestor roku 2008

Postprzez admin piątek, 7 listopada 2008, 04:14

Za nie całe 2 miesiące kończymy ten jakże emocjonujący dla inwestorów 2008 rok.

Chciałbym abyśmy wspólnie wybrali najlepszych (najbardziej pomocnych, przyjaznych) użytkowników forum i blogów Przyjaznych Inwestorów. Wybierzmy po prostu osoby, które pomagają nam najbardziej w poznawaniu wszelkich tematów związanych z inwestowaniem, zarabianiem pieniędzy, prowadzeniem własnej firmy, eBiznesem i każdym innym tematem poruszanym na naszym forum i blogach.

Do końca tego roku wpisujcie proszę w tym wątku osoby, które staną w styczniu do konkursu. Poprzez ankietę na forum, będziemy wtedy głosować na wybranych wcześniej użytkowników forumPi.pl oraz blogPi.pl (będzie to max. 20 osób).

Użytkownik, który zajmie pierwsze miejsce w naszym konkursie, otrzyma tytuł Przyjaznego Inwestora roku 2008, oraz dowolnie wybrane książki (eBooki, prenumeratę magazynu inwestycyjnego np. "Forbes") poświęcone inwestowaniu (zarabianiu pieniędzy) o wartości 120 zł.
Zdobywca drugiego miejsca będzie mógł zrobić zakupy na kwotę 80 zł.
Trzeci na podium z Przyjaznych Inwestorów, do wykorzystania będzie miał 50 zł.

Oczywiście w konkursie nie wezmę udziału ja (czyli użytkownik: admin, ziuberek), bo ja ten konkurs organizuje.

Jeśli zależy Wam szczególnie na zdobyciu tytułu Przyjaznego Inwestora roku 2008, bierzcie po porostu udział w dyskusjach, regularnie prowadźcie swoje blogi, pomagajcie innym, a w styczniu zachęćcie swoich znajomych do głosowania właśnie na Was.

Pozdrawiam i czekam na pierwsze nominacje.
Damian Żukiewicz (admin, ziuberek)

.
admin
Administrator

Reklamuj się na forum Przyjaznych Inwestorów i pomagaj innym.

Całe wpływy z każdej reklamy emitowanej na naszym forum, będą przekazywane potrzebującym.

Koszt zamieszczenia reklamy w tym miejscu to 250 zł. miesięcznie. Kontakt: ziuber(@)ziuber.pl

Przyjazna Inwestorka
Przyjazna Inwestorka
Niezależna kobieta

Postprzez ziuberek niedziela, 9 listopada 2008, 17:00

Dla mnie osobiście najbardziej wartościowe wpisy na forum mają Archie (także jego blog - http://programypartnerskie.blogpi.pl/) oraz AdamD.

Wpisy tych 2 osób są dla mnie najlepsze, ponieważ pomagają mi najwięcej w tym co staram się rozwinąć czyli eBiznes - zarabianie w Internecie. Dzięki tym chłopakom zastosowałem wiele rozwiązań o których nie miałem wcześniej pojęcia, a teraz zarabiam dzięki nim dodatkowe pieniądze, zbytnio się nie przemęczając.

Tak więc moje typy na "Przyjaznego Inwestora roku 2008" to:
    - Archie

- AdamD
Obrazek
Załóż swojego bloga i pokaż innym jak zarabiasz - Dołącz do grona Przyjaznych Inwestorów !
ziuberek
Właściciel firmy

Postprzez bryza środa, 12 listopada 2008, 11:09

I tu się zgodzę. Dla mnie najlepsze są wpisy Archie zarówno na blogu jak i na forum. Staram się z nich korzystać,, nawet jeśli nie stosuje się do wszystkich porad, to te które w wykorzystałam przyniosły mi jakieś tam zyski.
Poza tym Archie pisze poprawnie gramatycznie i ortograficznie, dobrze się go czyta, używa normalnego, zrozumiałego języka. Inni blogerzy zamęczają ciężkim stylem, błędami i bełkotliwym językiem "pseudoznawców" tematu.

Mój głos na :

Archie
bryza
Manager

Postprzez andrre środa, 12 listopada 2008, 16:55

dawno tu nie zaglądałem , ale widzę że forum świetnie sobie radzi.. Gdy trafiłem tu po raz pierwszy w każdym dziale było po kilkanaście - kilkadziesiąt tematów... Nie sądziłem że forum tak szybko będzie wchodziło na obroty. Wedłóg mnie dużą zasługę ma w tym kolega o nicku:

Archie

...i na niego właśnie oddaję swój głos.
http://plockie-ogloszenia.pl/ - Darmowe ogłoszenia płockie
andrre
Manager

Postprzez cindy1970 czwartek, 11 grudnia 2008, 22:42

Ja proponuje użytkownika Zdzichu, pomógł wiele razy wielu osobom w dziale nieruchomości.
cindy1970
Pracownik etatowy

Re: [KONKURS] - Przyjazny Inwestor roku 2008

Postprzez Zdzichu wtorek, 6 stycznia 2009, 01:22

Dzieki Cindy za rekomendacje, sama w sobie jest dla mnie nagroda :)
Nikt by nie pamiętał o dobrym Samarytaninie, gdyby miał tylko dobre intencje. By przejść do historii, musiał mieć też pieniądze. — Margaret Thatcher
http://www.abecadlo.info - blog o inwestowaniu, oszczędzaniu i samodoskonaleniu
http://torunskie-nieruchomosci.blogspot.com - blog o lokalnym rynku nieruchomości
http://sindicator-gpw.blogspot.com - inwestowanie na GPW poprzez analizę wskaźników fundamentalnych spółek
http://mojeike.blogspot.com - Indywidualne Konta Emerytalne
Zdzichu
Vice Prezes

Postprzez mattai wtorek, 6 stycznia 2009, 18:44

Mimo mojej długiej nieobecności na forum, mam nadzieję, że zdążę zatypować. Oddaję swój głos na Archie.

Kiedy będą podane wyniki? 8)
"Jeżeli myślisz, że możesz, to możesz. Jeżeli myślisz, że nie możesz, to nie możesz. W obu przypadkach masz rację"
Henry Ford
mattai
Administrator

Postprzez ziuberek środa, 7 stycznia 2009, 00:36

mattai napisał(a):Mimo mojej długiej nieobecności na forum, mam nadzieję, że zdążę zatypować. Oddaję swój głos na Archie.

Kiedy będą podane wyniki? 8)

Właśnie chciałem w tym wątku zamieścić teraz ankietę ale męczę się z tym, i się nie da (coś się popieprzyło chyba przy przenoszeniu forum), jestem więc zmuszony założyć ją w osobnym wątku. Wątek będzie się nazywał [GŁOSOWANIE] - Przyjazny Inwestor roku 2008
Obrazek
Załóż swojego bloga i pokaż innym jak zarabiasz - Dołącz do grona Przyjaznych Inwestorów !
ziuberek
Właściciel firmy

Postprzez admin poniedziałek, 2 lutego 2009, 02:04

Głosowanie zakończone.

Proszę zwycięzców o wybranie nagród najbardziej Wam odpowiadających i podanie mi ich na PW wraz z Waszymi adresami korespondencyjnymi. Nagrody zostaną wysłane do dnia 14/02/2009

Pozdrawiam
Damian Żukiewicz
admin
Administrator

Postprzez admin poniedziałek, 2 lutego 2009, 23:14

Z przyjemnością informuję, że dnia 2009-02-02, zwycięzca konkursu "Przyjazny Inwestor 2008" użytkownik Archie przekazał równowartość zdobytej nagrody (120 zł.) na cele charytatywne. Jako organizator konkursu, postanowiłem przekazać te środki na cele fundacji TVN "Nie jesteś sam" (poniżej potwierdzenie przelewu).

Archie napisał(a):Cześć Damian
Widzę, że skończył się konkurs i nawet jakieś nagrody są ..:)

A więc krótko, równowartość mojej nagrody wpłać na Pajacyka albo jakąś inna akcje.. Ty tam będziesz wiedział gdzie :wink:

Pozdrawiam
Archie

Chyba nikt nie ma wątpliwości, że Archie powinien wygrać nasz konkurs. To prawdziwy Przyjazny Inwestor !!!

Dobro Powraca, i na pewno powróci do Archiego.

Obrazek

Dziękuję w imieniu podopiecznych fundacji.
Damian Żukiewicz
admin
Administrator

PROMOCJA ! -  Kredyt dla każdej firmy, bez zaświadczeń o dochodach. Nie stosujemy szablonów.

Do każdego Klienta podchodzimy indywidualnie. Zainteresowany? Podaj swój telefon, oddzwonimy.

Przyjazny Inwestor
Przyjazny Inwestor
Makler giełdowy

Return to Hyde Park