praca w branży inwestycyjnej

Nie każdy musi być właścicielem firmy

praca w branży inwestycyjnej

Postprzez ifryt piątek, 13 listopada 2009, 19:46

Udało mi się przejść proces rekrutacyjny w firmie zajmującej się doradztwem inwestycyjnym, do tego też kredytami, OFE i ubezpieczeniami, ale powiedziano mi, że to tak raczej dodatkowo. I mam właśnie pytanie odnoście funduszy, ponieważ powiedziano mi, że moja marża za pieniądze zaiwestowane przez klienta to około 250%, czyli za klienta który u mnie zainwestuje 1000 zł dostane 2,5 tyś zł. Jakos cieżko jest mi w to uwierzyć i dlatego chciałbym się zapytać czy ktoś nie wie na ten temat czegos więcej, albo ma informacje, których mi nie udzielono na rozmowie.
Serdecznie dziękuje za wszelką pomoc.
ifryt
Bezrobotny

Darmowe konta bankowe w mBanku warto otworzyć nie tylko ze względu na łatwy dostęp do kredytów i pożyczek. eKonto to: darmowe przelewy, darmowe zlecenia stałe, darmowe wypłaty z bankomatów, wysokie oprocentowanie rachunku, możliwość inwestowania na giełdzie, darmowy dostęp do inwestycji w funduszach inwestycyjnych, itd. Zalet jest znacznie więcej, sprawdź najlepiej sam w internetowym serwisie mBanku.

Zanim zdecydujesz się na otwarcie lub przeniesienie swojego konta do mBanku, sprawdź oferty innych banków, samodzielnie i świadomie wybierz najlepsze konto bankowe.

____ ____

eKONTO                                         izzyKONTO                                         mBIZNES

Przyjazna Inwestorka
Przyjazna Inwestorka
Niezależna kobieta

Re: praca w branży inwestycyjnej

Postprzez MrYogi sobota, 14 listopada 2009, 13:56

raczej chodzi o 25% i to po jakimś czasie.jakby było 250% to koledze bym kazał wsiąść kredyt na 100k USD i ja dostane 250k USD z tego i dzielimy się po połowie :) obydwoje zarobieni :)

Ps. Raczej doradcą finansowym a nie inwestycyjnym :]
Szkolenia Forex. Podstawowe oraz zaawansowane.
Główny nacisk na TF od M1 do H1
Kontakt na PW, Skype lub WWW

http://www.szkoleniaforex.com/
MrYogi
Kierownik

Return to Praca na etacie