PROMOCJA ! - Kredyt dla każdej firmy, bez zaświadczeń o dochodach. Nie stosujemy szablonów.
Do każdego Klienta podchodzimy indywidualnie. Zainteresowany? Podaj swój telefon, oddzwonimy.
Mój portfel inwestycyjny - Monety, sztabkiRe: Mój portfel inwestycyjny - Monety, sztabkiA jaką macie gwarancje że jeżeli trzeba będzie nagle sprzedać to ktoś okupi od was te monety po kursie po ile chodzi dana moneta, czy nawet po cenie kruszczu z którego są zrobione?
Reklamuj się na forum Przyjaznych Inwestorów i pomagaj innym. Całe wpływy z każdej reklamy emitowanej na naszym forum, będą przekazywane potrzebującym. Koszt zamieszczenia reklamy w tym miejscu to 250 zł. miesięcznie. Kontakt: ziuber(@)ziuber.pl
Re: Mój portfel inwestycyjny - Monety, sztabkiGwarancji nigdy nie ma. Zawsze jednak pozostają lombardy i NBP (on skupuje złoto po cenach rynkowych, ale kruszec/monety też muszą spełniać pewne warunki). W ostateczności zawsze można przetopić kruszce na pierścionki
http://www.compentia.pl -> lepsza strona rynku
Zapraszam na swój blog traderski: http://krzysztofchodorowski.blogspot.com/
Re: Mój portfel inwestycyjny - Monety, sztabkiMój portfel inwestycyjny z sierpnia 2008.
Enigma (nominał 100zł) x 2 Jeździec Piastowski (nominał 10zł) x 4 Makowski (nominał 20zł) x 5 Rycerz ciężkozbrojny (nominał 10zł) x 6 Na razie nie widać ich potencjału. Na wzrosty będzie trzeba zapewne jeszcze poczekać. Co sądzicie o tym portfelu? gin + investing = success :-)
Re: Mój portfel inwestycyjny - Monety, sztabkiWitam
Jak wygląda prawnie sprawa ze sprzedażą monet . Co na to Urząd Skarbowy. Czy trzeba mieć działalność gospodarczą. Pozdrawiam
Return to Kruszcze szlachetne, numizmatyka Kto przegląda forumUżytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość |
Pobierz ponad 3,000 darmowych publikacji - eBooki i audioBooki download !
Praca Bytom | ogłoszenia nieruchomości | kredyt 10,000 zł. na dowód bez zaświadczeń | szybka pożyczka | pożyczka bez BIK | 100 książek | program na zlecenie | kosztorysy budowlane | pokoje Karpacz | ebooki | Unibet | Bwin | Programy Partnerskie | sprężarki
Korzystanie z serwisu oznacza akceptację
Regulaminu i
Polityki
Prywatności |
kontakt