Programy Partnerskie - nasze zarobki

Programy partnerskie, pozycjonowanie, marketing internetowy.

Ile miesięcznie zarabiacie w Programach Partnerskich?

do 50 zł.
0
Brak głosów
50 zł. - 100 zł.
0
Brak głosów
100 zł. - 250 zł.
0
Brak głosów
250 zł. - 500 zł.
0
Brak głosów
500 zł. - 1 000 zł.
1
50%
1 000 zł. - 2 000 zł.
0
Brak głosów
2 000 zł. - 5 000 zł.
0
Brak głosów
5 000 zł. - 10 000 zł.
0
Brak głosów
powyżej 10 000 zł.
1
50%

Liczba głosów : 2

Re: Programy Partnerskie - nasze zarobki

Postprzez ziuberek sobota, 6 lutego 2010, 23:16

W styczniu udało mi się pokonać mój rekord w pp ZM, zarobiłem dokładnie 848,83 zl., przy wydatkach na reklamę około 150 zł. Gdybym utrzymał się na takim poziomie byłbym bardzo zadowolony bo kasa z tego pp pokrywałaby mi akurat comiesięczne wydatki na durnowaty ZUS.

Nie wiem jak dalej będzie u mnie z programami partnerskimi, bo otwieram właśnie (już ponad miesiąc) biuro nieruchomości, a nowa firma w realu to naprawdę masa roboty umysłowej i fizycznej. Nie mam już po prostu czasu na siedzenie przy pp. W ZM opracowałem sobie jako taki system i mam nadzieję, że dalej będzie mi on działał.

Przy okazji prowadzenia biura nieruchomości w Nysie będę na stronie próbował promować produkty kredytowe, może coś z tego wyjdzie..

Kilka dni temu odwiedził mnie w Nysie Mariusz (mariuszp), pogadaliśmy trochę, wymieniliśmy się doświadczeniami i mamy zamiar zrobić coś wspólnie w internecie. Przy okazji Wam powiem, że takie spotkania są bardzo bardzo dobre. Chciałbym żebyśmy się latem spotkali w większym gronie i pogadali na żywo, zobaczycie że warto (ja bym chętnie poznał naszego mistrza w pp "Archiego").
Obrazek
Załóż swojego bloga i pokaż innym jak zarabiasz - Dołącz do grona Przyjaznych Inwestorów !
ziuberek
Właściciel firmy

Reklamuj się na forum Przyjaznych Inwestorów i pomagaj innym.

Całe wpływy z każdej reklamy emitowanej na naszym forum, będą przekazywane potrzebującym.

Koszt zamieszczenia reklamy w tym miejscu to 250 zł. miesięcznie. Kontakt: ziuber(@)ziuber.pl

Przyjazna Inwestorka
Przyjazna Inwestorka
Niezależna kobieta

Postprzez mariuszp niedziela, 7 lutego 2010, 20:34

U mnie standardowo na pierwszym miejscu mBank- 1145zł :) Do tego ponad 220zł ze ZM.

Postanowiłem po raz kolejny spróbować podciągnąć mój 2 poziom promując Program Partnerski mBanku, zobaczymy czy w końcu uda mi się coś wycisnąć z tego.

ziuberek napisał(a):Kilka dni temu odwiedził mnie w Nysie Mariusz (mariuszp), pogadaliśmy trochę, wymieniliśmy się doświadczeniami i mamy zamiar zrobić coś wspólnie w internecie. Przy okazji Wam powiem, że takie spotkania są bardzo bardzo dobre. Chciałbym żebyśmy się latem spotkali w większym gronie i pogadali na żywo, zobaczycie że warto (ja bym chętnie poznał naszego mistrza w pp "Archiego").

Takie spotkania są zajebiste! Dawno już nie byłem tak pozytywnie naładowany i nie miałem tylu pomysłów co po spotkaniu z Damianem :) Z pewnością jeszcze nie raz się spotkamy a byłoby w ogóle super spotkać się w jakimś większym gronie - taki zlot Przyjaznych Inwestorów.
Poznaj program partnerski, w którym zarobiłem już ponad 12,000 zł
Program Partnerski mBanku
mariuszp
Manager

Postprzez Archie poniedziałek, 8 lutego 2010, 11:00

U mnie trafiło na konto za styczeń 3815 zł, dzisiaj doliczono mi w ZM premię za zwiększone obroty w styczniu : 377.77 zł, wiec można to zaliczyć na poczet zarobków w styczniu, wiec całość wyniosła - 4192,77 zł..

A takie spotkanie to fajna sprawa .. :wink:
Archie
Vice Prezes

Postprzez addam poniedziałek, 8 lutego 2010, 11:05

Zgadzam się spotkanie to bardzo fajna sprawa :) Chętnie się wybiorę.
pp.intelektualnie.pl <-- zobacz jak możesz zarobić na naszej pracy
addam
Manager

Postprzez Ajgor poniedziałek, 8 lutego 2010, 21:48

Ja jak najbardziej, tylko dajcie mi maturę napisać :roll:

Bo to mnie jeszcze tu tylko trzyma
Pozdrawiam IgorZiemianski.pl

Pierwszy krok do niezależności finansowej - od tego zaczynałem
http://igorziemianski.pl/bogatyojciec
Ajgor
Kierownik

Postprzez gamcoder wtorek, 9 lutego 2010, 16:06

Widzę, że niektórzy zarabiają z cnebPoints i z prowizji za sprzedawanie kursów z ekademia.pl Powiększajcie ciągle swoje przychody! ;)

W takim razie mogę polecić dobry i sprawdzony produkt do promocji: http://www.ekademia.pl/kurs/skutecznanauka?t={NID}

Prowizja 5,55 PLN
W miejsce NID trzeba oczywiście podać swój numer.

Kurs mojego autorstwa ;) Mogę z czystym sumieniem polecić.

Pozdrawiam
gamcoder
Kierownik

Postprzez emesz środa, 10 lutego 2010, 12:02

Ja jestem na początku drogi pochwalę się swoimi projektami już wkrótce. ZM znam ciekawe jakie macie systemy aby zarabiać na tym programie kilka tysięcy miesięcznie. Czy przez mailing czy przez bezpośrednią promocję w necie. Czy przez specjalnie przygotowane przez Was strony ułatwiające dotrzeć internautom do eboków. Jakie macie systemy? Pozdrawiam
emesz
Specjalista

Postprzez gamcoder sobota, 13 lutego 2010, 19:07

Hej, ktoś z Was zaczął promować mój kurs?
Bo właśnie przyszedłem do domu i patrzę że ktoś kupił z polecenia i jestem ciekaw czy to ktoś z forum pi.

W każdym razie miło mi :P

Pozdrawiam
gamcoder
Kierownik

Postprzez ziuberek niedziela, 14 lutego 2010, 21:03

emesz napisał(a):Ja jestem na początku drogi pochwalę się swoimi projektami już wkrótce. ZM znam ciekawe jakie macie systemy aby zarabiać na tym programie kilka tysięcy miesięcznie. Czy przez mailing czy przez bezpośrednią promocję w necie. Czy przez specjalnie przygotowane przez Was strony ułatwiające dotrzeć internautom do eboków. Jakie macie systemy? Pozdrawiam

Zobacz do tego wątku - e-biznes/pp-zlote-mysli-t48.html
Obrazek
Załóż swojego bloga i pokaż innym jak zarabiasz - Dołącz do grona Przyjaznych Inwestorów !
ziuberek
Właściciel firmy

Postprzez ziuberek wtorek, 2 marca 2010, 00:41

No to moje podsumowanie lutego 2010r.

Złote Myśli - 440 zł.
AdSense - 350 zł.

W Złotych Myślach zarobiłem znacznie mniej niż w styczniu a to głównie dlatego, że na stronkach gdzie promuje produkty ZM nawaliłem reklam z AdSense, no i ludzie zamiast robić zakupy w ZM klikali w reklamy.. Wszystko się prawie wyrównało bo to zarobiłbym w ZM zarobiłem w AdSense, tylko że wolę jednak ZM bo z każdym zakupem zdobywam potencjalnego klienta na wieczną prowizję. Tak więc od 1 marca wywaliłem większość reklam AdSense co od razu zaowocowało kilkoma prowizjami w ZM.

Zarobiłem w lutym też około 350 zł. ze sprzedaży reklamy na drobne.nysa.pl. Tutaj to całkiem inaczej trzeba działać, muszę dbać o ruch na stronie, trzeba moderować dodawane przez ludzi ogłoszenia, a potem trzeba jeszcze znaleźć firmę i ją namówić na wykupienie reklamy na stronie.
Portalik ten ogłoszeniowy jest lokalną stronką ale dla mnie w nim o wiele łatwiej znaleźć reklamodawcę niż w portalu ogłoszeniowym ogólnopolskim.

Będę próbował zrobić jeszcze parę takich portalików dla miejscowości które leżą blisko Nysy, mam nadzieję że też mi coś z nich wyjdzie. A Wam polecam zrobienie we własnym mieście podobnego serwisu ogłoszeniowego.
Obrazek
ziuberek
Właściciel firmy

Postprzez Archie wtorek, 2 marca 2010, 07:36

No u mnie luty był rekordowy jeżeli chodzi o ZM : 1493.33 zł..

Troszkę zabrakło, by przekroczyć kolejną barierę 1500 zł, ale mam nadzieję, że uda się w marcu ..
Archie
Vice Prezes

Postprzez ziuberek wtorek, 2 marca 2010, 22:50

Ten to ma te prowizje :)
ale ja też jestem już z siebie bardzo zadowolony, bo jak uda mi się zarabiać te około 700-800 zł, miesięcznie to będę miał na ZUS

A przy okazji Archie czy zauważyłeś że statystyki zarobków które widać w panelu na http://zpp.zlotemysli.pl/payments różnią się od tych z http://pp.zlotemysli.pl/?c=partner_stats&todo=main
U mnie różnią się o około 50 zł.

w tym nowym panelu nie widać ilu mamy pod sobą partnerów, ile osób zapisało się w Zlotym Klubie, a przydałoby się to
Obrazek
ziuberek
Właściciel firmy

Postprzez Archie wtorek, 2 marca 2010, 23:25

Na te stare statystyki nie zwracaj uwagi, one nie są dokładne..

No jak ruszy na dobre nowy panel, to takie informacje podobno maja być...
Archie
Vice Prezes

Postprzez ziuberek środa, 24 marca 2010, 23:51

ten nowy panel to coś mi się nie podoba jak na razie, brakuje mi tam wielu rzeczy. Mam nadzieję że go dopracuja
Obrazek
ziuberek
Właściciel firmy

Postprzez TeaTasters czwartek, 25 marca 2010, 10:23

ziuberek napisał(a):ten nowy panel to coś mi się nie podoba jak na razie, brakuje mi tam wielu rzeczy. Mam nadzieję że go dopracuja

Właśnie! Na przykład mogłaby być wyszukiwarka w produktach według haseł.
TeaTasters
Specjalista

PROMOCJA ! -  Kredyt dla każdej firmy, bez zaświadczeń o dochodach. Nie stosujemy szablonów.

Do każdego Klienta podchodzimy indywidualnie. Zainteresowany? Podaj swój telefon, oddzwonimy.

Przyjazny Inwestor
Przyjazny Inwestor
Makler giełdowy

Poprzednia stronaNastępna strona

Return to eBiznes i zarabianie w Internecie