Reklamuj się na forum Przyjaznych Inwestorów i pomagaj potrzebującym. Całe wpływy z każdej reklamy będą przekazywane potrzebującym osobom.
Koszt zamieszczenia banera w tym miejscu to 290 zł. miesięcznie. Kontakt:
ziuber(@)ziuber.pl
Programy Partnerskie - nasze zarobkiRe: Programy Partnerskie - nasze zarobkiW styczniu udało mi się pokonać mój rekord w pp ZM, zarobiłem dokładnie 848,83 zl., przy wydatkach na reklamę około 150 zł. Gdybym utrzymał się na takim poziomie byłbym bardzo zadowolony bo kasa z tego pp pokrywałaby mi akurat comiesięczne wydatki na durnowaty ZUS.
Nie wiem jak dalej będzie u mnie z programami partnerskimi, bo otwieram właśnie (już ponad miesiąc) biuro nieruchomości, a nowa firma w realu to naprawdę masa roboty umysłowej i fizycznej. Nie mam już po prostu czasu na siedzenie przy pp. W ZM opracowałem sobie jako taki system i mam nadzieję, że dalej będzie mi on działał. Przy okazji prowadzenia biura nieruchomości w Nysie będę na stronie próbował promować produkty kredytowe, może coś z tego wyjdzie.. Kilka dni temu odwiedził mnie w Nysie Mariusz (mariuszp), pogadaliśmy trochę, wymieniliśmy się doświadczeniami i mamy zamiar zrobić coś wspólnie w internecie. Przy okazji Wam powiem, że takie spotkania są bardzo bardzo dobre. Chciałbym żebyśmy się latem spotkali w większym gronie i pogadali na żywo, zobaczycie że warto (ja bym chętnie poznał naszego mistrza w pp "Archiego").
Reklamuj się na forum Przyjaznych Inwestorów i pomagaj innym. Całe wpływy z każdej reklamy emitowanej na naszym forum, będą przekazywane potrzebującym. Koszt zamieszczenia reklamy w tym miejscu to 250 zł. miesięcznie. Kontakt: ziuber(@)ziuber.pl
Re: Programy Partnerskie - nasze zarobkiU mnie standardowo na pierwszym miejscu mBank- 1145zł
Postanowiłem po raz kolejny spróbować podciągnąć mój 2 poziom promując Program Partnerski mBanku, zobaczymy czy w końcu uda mi się coś wycisnąć z tego.
Takie spotkania są zajebiste! Dawno już nie byłem tak pozytywnie naładowany i nie miałem tylu pomysłów co po spotkaniu z Damianem Poznaj program partnerski, w którym zarobiłem już ponad 12,000 zł
Program Partnerski mBanku
Re: Programy Partnerskie - nasze zarobkiU mnie trafiło na konto za styczeń 3815 zł, dzisiaj doliczono mi w ZM premię za zwiększone obroty w styczniu : 377.77 zł, wiec można to zaliczyć na poczet zarobków w styczniu, wiec całość wyniosła - 4192,77 zł..
A takie spotkanie to fajna sprawa .. Skuteczna nauka języków obcych, dzięki - kursom językowym..
§Blog - Prawo Pracy W Praktyce Tysiąc i więcej z programów partnerskich ? - zobacz jak Jak inwestować w nieruchomości
Re: Programy Partnerskie - nasze zarobkiZgadzam się spotkanie to bardzo fajna sprawa
pp.intelektualnie.pl <-- zobacz jak możesz zarobić na naszej pracy
Re: Programy Partnerskie - nasze zarobkiJa jak najbardziej, tylko dajcie mi maturę napisać
Bo to mnie jeszcze tu tylko trzyma Pozdrawiam IgorZiemianski.pl
Pierwszy krok do niezależności finansowej - od tego zaczynałem http://igorziemianski.pl/bogatyojciec
Re: Programy Partnerskie - nasze zarobkiWidzę, że niektórzy zarabiają z cnebPoints i z prowizji za sprzedawanie kursów z ekademia.pl Powiększajcie ciągle swoje przychody!
W takim razie mogę polecić dobry i sprawdzony produkt do promocji: http://www.ekademia.pl/kurs/skutecznanauka?t={NID} Prowizja 5,55 PLN W miejsce NID trzeba oczywiście podać swój numer. Kurs mojego autorstwa Pozdrawiam
Re: Programy Partnerskie - nasze zarobkiJa jestem na początku drogi pochwalę się swoimi projektami już wkrótce. ZM znam ciekawe jakie macie systemy aby zarabiać na tym programie kilka tysięcy miesięcznie. Czy przez mailing czy przez bezpośrednią promocję w necie. Czy przez specjalnie przygotowane przez Was strony ułatwiające dotrzeć internautom do eboków. Jakie macie systemy? Pozdrawiam
Re: Programy Partnerskie - nasze zarobkiHej, ktoś z Was zaczął promować mój kurs?
Bo właśnie przyszedłem do domu i patrzę że ktoś kupił z polecenia i jestem ciekaw czy to ktoś z forum pi. W każdym razie miło mi Pozdrawiam
Re: Programy Partnerskie - nasze zarobki
Zobacz do tego wątku - e-biznes/pp-zlote-mysli-t48.html
Re: Programy Partnerskie - nasze zarobkiNo to moje podsumowanie lutego 2010r.
Złote Myśli - 440 zł. AdSense - 350 zł. W Złotych Myślach zarobiłem znacznie mniej niż w styczniu a to głównie dlatego, że na stronkach gdzie promuje produkty ZM nawaliłem reklam z AdSense, no i ludzie zamiast robić zakupy w ZM klikali w reklamy.. Wszystko się prawie wyrównało bo to zarobiłbym w ZM zarobiłem w AdSense, tylko że wolę jednak ZM bo z każdym zakupem zdobywam potencjalnego klienta na wieczną prowizję. Tak więc od 1 marca wywaliłem większość reklam AdSense co od razu zaowocowało kilkoma prowizjami w ZM. Zarobiłem w lutym też około 350 zł. ze sprzedaży reklamy na drobne.nysa.pl. Tutaj to całkiem inaczej trzeba działać, muszę dbać o ruch na stronie, trzeba moderować dodawane przez ludzi ogłoszenia, a potem trzeba jeszcze znaleźć firmę i ją namówić na wykupienie reklamy na stronie. Portalik ten ogłoszeniowy jest lokalną stronką ale dla mnie w nim o wiele łatwiej znaleźć reklamodawcę niż w portalu ogłoszeniowym ogólnopolskim. Będę próbował zrobić jeszcze parę takich portalików dla miejscowości które leżą blisko Nysy, mam nadzieję że też mi coś z nich wyjdzie. A Wam polecam zrobienie we własnym mieście podobnego serwisu ogłoszeniowego.
Re: Programy Partnerskie - nasze zarobkiNo u mnie luty był rekordowy jeżeli chodzi o ZM : 1493.33 zł..
Troszkę zabrakło, by przekroczyć kolejną barierę 1500 zł, ale mam nadzieję, że uda się w marcu .. Skuteczna nauka języków obcych, dzięki - kursom językowym..
§Blog - Prawo Pracy W Praktyce Tysiąc i więcej z programów partnerskich ? - zobacz jak Jak inwestować w nieruchomości
Re: Programy Partnerskie - nasze zarobkiTen to ma te prowizje
ale ja też jestem już z siebie bardzo zadowolony, bo jak uda mi się zarabiać te około 700-800 zł, miesięcznie to będę miał na ZUS A przy okazji Archie czy zauważyłeś że statystyki zarobków które widać w panelu na http://zpp.zlotemysli.pl/payments różnią się od tych z http://pp.zlotemysli.pl/?c=partner_stats&todo=main U mnie różnią się o około 50 zł. w tym nowym panelu nie widać ilu mamy pod sobą partnerów, ile osób zapisało się w Zlotym Klubie, a przydałoby się to
Re: Programy Partnerskie - nasze zarobkiNa te stare statystyki nie zwracaj uwagi, one nie są dokładne..
No jak ruszy na dobre nowy panel, to takie informacje podobno maja być... Skuteczna nauka języków obcych, dzięki - kursom językowym..
Re: Programy Partnerskie - nasze zarobkiten nowy panel to coś mi się nie podoba jak na razie, brakuje mi tam wielu rzeczy. Mam nadzieję że go dopracuja
Re: Programy Partnerskie - nasze zarobki
Właśnie! Na przykład mogłaby być wyszukiwarka w produktach według haseł.
PROMOCJA ! - Kredyt dla każdej firmy, bez zaświadczeń o dochodach. Nie stosujemy szablonów. Do każdego Klienta podchodzimy indywidualnie. Zainteresowany? Podaj swój telefon, oddzwonimy.
Return to eBiznes i zarabianie w Internecie Kto przegląda forumUżytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości |
Pobierz ponad 3,000 darmowych publikacji - eBooki i audioBooki download !
Praca Bytom | ogłoszenia nieruchomości | kredyt 10,000 zł. na dowód bez zaświadczeń | szybka pożyczka | pożyczka bez BIK | 100 książek | program na zlecenie | kosztorysy budowlane | pokoje Karpacz | ebooki | Unibet | Bwin | Programy Partnerskie | sprężarki
Korzystanie z serwisu oznacza akceptację
Regulaminu i
Polityki
Prywatności |
kontakt