Sprzedam Portale ! DOBRY POCZĄTEK NA e-BIZNES !
Sprzedam Portale ! DOBRY POCZĄTEK NA e-BIZNES !Witam
Sprzedam portal turystyczny który co miesiąć daje zarobić niezłe pieniądze. Dobry początek dla kogoś kto zaczyna z e-biznesem. Portal do sprzedania to eTurystyka.info.pl Aukcja Allegro Takze mam do sprzedania wyszukiwarke mp3. mQ3.pl Cena jaka mnie interesuje za domene + serwer + skrypt to około 400 zł. Strona daje zarobić dziennie aktualnie około 0,01 - 5 zł Dzis sprzedaje mq3.pl - Sama domena jest bardzo duzo warta - poniewaz latwa w zapamietaniu jak i bardzo prosta do wypozycjonowania , jest to domena 3 literowa !! Do,ema wazna do 20.01.10 zarejstrowana w nazwa.pl Wykupione jest także pozycjonowanie na ta domene za 250 zl , zapewnione top 10 !. Serwis około 2 miesiące temu miał 1000 uniqalnych odwiedzin dziennie , lecz po zmianie serwera troche opadlo i utrzymuje sie teraz na okolo 100-200 uniq , lecz gdy wykupione pozycjonowanie zacznie dać efekty napewno strona wróci na wysokie pozycje i ruch sie ruszy ! Przy ruchu 1000 uniq zarabialem okolo 15-30 zl dziennie. Szanowni Państwo 2 Przedmiotem aukcji jest serwis internetowy www.eTurystyka.info.pl wraz z potężną bazą klientów która generuje spore zyski. Serwis posiada na chwilę obecną 3580 userów oraz 2343 prezentacji ze zdjęciami i opisami. Strona oparta jest na skrypcie firmy getsoft ( kupujący otrzyma mój klucz licencyjny) w którym poczynione zostały liczne modyfikacje pomagające w zarabianiu na serwisie jak: - rotator banerów ( górny , dolny, boczny przy ofertach w sumie miejsce na 16 banerów) - automatyczny system wymiany linków - zaawansowane opcje wyszukiwania uzytkowników ( po dacie rejestracji, nazwie, dni do konca abonamentu itp) przy takiej ilości userów opcja bezcenna - klikanaście nowych form promowania obiektów ( poczawszy od strony głównej, po strone kategorii), kombinacji jest bez liku -Dodana możliwość wysyłania maili do bazy z pliku txt. i wiele wiele innych Na czym serwis zarabia i ile zapewne ( tak jest w tym momencie, ale naturalnie zarobki moga być dużo wyższe, kwestia prowadzenia serwisu). 1) Przedłużenia abonamentów. System wysyła automatyczne powiadomioenie przed końcem darmowego okresu ( u mnie akurat 90 dni) z powiadomineim o ustalonej przez Ciebie treści o przedłużeniu abonamentu już na platny. Obecnie dziennie przez 365 dni w roku abonament kończy się około 7-15 osób. U mnie abonament wynosi 50 zł za rok więc: 6x50zł = około 300 zł dziennie x 30 dni = 9000 zł 2) mailingi reklamowe np. Promowanie obiektu na stronie kategorii: W zależności od ceny i opcji promowanych stopa zwrotu waha się miedzy 10-40 % zainteresowania które przekładają się na wpłaty: Powiedzmy: promocja obiektu na stronie typu obiektu w czołówce wyszukiwania za kwotę powiedzmy 5 zł miesięcznie: 10% x 3200 x 5 zł = 1600 zł ( zwykle taka promocję robie raz w miesiącu). 3) Sprzedaż linków za pośrednictwem serwisu ( w tej chwili jest ich okolo 50 50 x 3 zł miesięcznie = 150 zł 4) bannery reklamowe W tej chwili nie sprzedaję bannerów ale załóżmy że serwis wykorzystuje połowę możliwosci bannerowych: 8x 30 zł miesiecznie = kolejne 210 zł 5) reklamy google adsence ( tych akurat nie stosuję gdyż moim zdaniem psują wygląd serwisu) ale to naturalnie również można dodać. Mozliwości zarobku na portalu jest bez liku, zresztą dowody mówią same za siebie. Przy dobrej reklamie i wypozycjonowaniu serwisu kwoty mogą się wiele podwyższyć Serwis jest skonstruowany tak zeby bez wiedzy informatycznej można swobodnie było nim zarzadzać , wszystko opiera się na zasadzie wpisz i zapisz, więcej wiedzy do prowadzenia portalu nie potrzeba. W skład licytacji wchodzi: skrypt, domena, hosting, pomoc przez około miesiąca w prowadzeniu serwisu. Zapraszam do licytacji, 12 obserwujących osób ! Jeżeli jesteś zainteresowany napisz odrazu ! Na sprzedaż równieź inne serwisy ! CENA JAKA MNIE INTERESUJE ZA ETURYSTYKA.INFO.PL TO OKOLO 3500 zl www.eTurystyka.info.pl http://www.TraderTeam.pl - Inwestuj na Forexie !
Darmowe konta bankowe w mBanku warto otworzyć nie tylko ze względu na łatwy dostęp do kredytów i pożyczek. eKonto to: darmowe przelewy, darmowe zlecenia stałe, darmowe wypłaty z bankomatów, wysokie oprocentowanie rachunku, możliwość inwestowania na giełdzie, darmowy dostęp do inwestycji w funduszach inwestycyjnych, itd. Zalet jest znacznie więcej, sprawdź najlepiej sam w internetowym serwisie mBanku. Zanim zdecydujesz się na otwarcie lub przeniesienie swojego konta do mBanku, sprawdź oferty innych banków, samodzielnie i świadomie wybierz najlepsze konto bankowe. ____ ____
Re: Sprzedam Portale ! DOBRY POCZĄTEK NA e-BIZNES !Wg zamieszczonych danych eTurystyka zarabia ponad 10k miesiecznie, a cena jaka ciebie interesuje to jedyne 3.5k?
Mozesz napisac, jaki jest powod sprzedazy kury znoszacej zlote jajka?
Re: Sprzedam Portale ! DOBRY POCZĄTEK NA e-BIZNES !mikeon - coś mi się zdaje, że to jedna z ofert "kup za 200 pln i zarabiaj 10 k co tydzień"... nie wiem, czy tak jest w tym wypadku, jednak bardzo często są tam jakieś szwindlowane statystyki.
Return to eBiznes i zarabianie w Internecie Kto przegląda forumUżytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości |
Pobierz ponad 3,000 darmowych publikacji - eBooki i audioBooki download !
Praca Bytom | ogłoszenia nieruchomości | 100 książek | program na zlecenie | kosztorysy budowlane | pokoje Karpacz | ebooki | Unibet | Bwin | Programy Partnerskie | Blog inny niż wszystkie | Kobiecy biznes | sprężarki | Gry | usability
Korzystanie z serwisu oznacza akceptację
Regulaminu i
Polityki
Prywatności |
kontakt