Buduje wlasny dochodowy ebiznes

Programy partnerskie, pozycjonowanie, marketing internetowy.

Re: Buduje wlasny dochodowy ebiznes

Postprzez sasa1111 poniedziałek, 5 lipca 2010, 16:09

A czy mógłbyś podać adresy programów pp z jakimi współpracujesz lub jakie polecasz. Jest ich tak dużo że nie wiem na jakich się skupić. Jakie reklamy lepiej puszczać na stronach googla czy cpm profit. Ja zaczynam dopiero przygodę :) ale szczerze to nie wiem na czym się skupić, czy dodawać strony do katalogów czy skupić się na czymś innym. Czy zlecić to komuś i czy wogóle to kiedykolwiek może się zwrócić. Jak na razie to mam bardzo mały zwrot a czas poniesiony nas budowanie serwisów i ich promocję jest ogromny

pozdrawiam i życzę szczęścia w ebiznesie.
Sprawdź najtańsze kredyty mieszkaniowe na http://www.kredytnamieszkanie.eu
Potrzebujesz nowej tapery na pulpit http://www.supertapety.eu
sasa1111
Kierownik

Reklamuj się na forum Przyjaznych Inwestorów i pomagaj innym.

Całe wpływy z każdej reklamy emitowanej na naszym forum, będą przekazywane potrzebującym.

Koszt zamieszczenia reklamy w tym miejscu to 250 zł. miesięcznie. Kontakt: ziuber(@)ziuber.pl

Przyjazna Inwestorka
Przyjazna Inwestorka
Niezależna kobieta

Postprzez toro środa, 7 lipca 2010, 09:40

Co do pp
Ma male zanczenie jakie pp uzywasz byle uzywac tylko kilka zgodnych z Twoimi tresciami i dochodzic do minimum wyplaty i wyplacac kase ja uzywam :cneba , zlote mysli oraz google i cpm

Gogle w trescie cpm jesli juz bo malo daja i cienko sie oplaca to gdzies na dole jakis kiepskich miejscach.

Wedlug mojej oceny katalogi bardzo malo daja to juz nie te czasy szkoda na to czasu...

Zlec pozycjonowanie zainwestuj kase nie posmarujesz nie pojedziesz nie zainwestujesz nie zyskasz...

Maly zwrot tzn ile ? malo zarabiasz bo pewnie malo kasy w to co zrobiles zainwestowales tylko tracisz czas zamiast zainwestowac kase w pozycjonowanie i zlecic to komus.

Na czym sie skupic ?
Dzialaj wedlug jednej i tej samej strategii !!!!!!!
SKONCENTRUJ SIE NA DAWANIU ludziom wszystkiego co mozliwetresci ebokow unikalnych informacji rad pieniedzy itd
Buduj baze email
Rozboduwuj serwisy

Zlecaj pozycjowanie i inne formy emarketingu
Działaj i inwestuj sporą kasę w to co robisz a osiągniesz sukces Dzialaj jak milionerzy
toro
Manager

Postprzez Christopher środa, 7 lipca 2010, 18:07

Fajnie że kwota cały czas się zwiększa. Niemniej jednak czemu skupiasz się na aż tylu portalach? Zamiast na kilku. Polecam ci też artykuł zamieszczony na seomoz : http://www.seomoz.org/blog/the-rising-tide-lifts-all-ships ,na temat mocy domeny i czemu ich warto mieć mniej.
Praca w domu - czyli projekt 20 ojro dziennie
Christopher
Specjalista

Poprzednia strona

Return to eBiznes i zarabianie w Internecie