Żeby przeglądać nowy wątek muszę naciskać na główną stronę "forumPI.pl".
Można coś z tym zrobić?
Nie działają przyciski "w przód" i "w tył&quo
Nie działają przyciski "w przód" i "w tył&quoNie wiem czy to tylko u mnie, ale nie działa przewijanie w przód i w tył na stronie forum.Przyciski mrugają, ale ciągle wyświetla mi się to samo.
Żeby przeglądać nowy wątek muszę naciskać na główną stronę "forumPI.pl". Można coś z tym zrobić?
Darmowe konta bankowe w mBanku warto otworzyć nie tylko ze względu na łatwy dostęp do kredytów i pożyczek. eKonto to: darmowe przelewy, darmowe zlecenia stałe, darmowe wypłaty z bankomatów, wysokie oprocentowanie rachunku, możliwość inwestowania na giełdzie, darmowy dostęp do inwestycji w funduszach inwestycyjnych, itd. Zalet jest znacznie więcej, sprawdź najlepiej sam w internetowym serwisie mBanku. Zanim zdecydujesz się na otwarcie lub przeniesienie swojego konta do mBanku, sprawdź oferty innych banków, samodzielnie i świadomie wybierz najlepsze konto bankowe. ____ ____
u mnie działa, jak się kliknie 2 razy, odpowiednio szybko.
o jezu. o święta mario i józefie. o cholera. po tym wszystkim staniemy się albo mistykami, albo zwariujemy. o ile jest jakaś różnica.
www.opuszczone.com
Re: Nie działają przyciski "w przód" i "w tył
możesz mi dokładniej wytłumaczyć, bo coś nie kumam o co dokładnie chodzi. Czy chodzi Ci o przewijanie strony z góry na dól? u mnie wszystko działa normalnie, sprawdzałem w 3 rożnych przeglądarkach i na innym kompie tez.
na górze w pasku narzędzi masz dwa przyciski: przejdź do poprzedniej strony i przejdź do następnej strony.
o jezu. o święta mario i józefie. o cholera. po tym wszystkim staniemy się albo mistykami, albo zwariujemy. o ile jest jakaś różnica.
www.opuszczone.com
achaaaa no sprawdziłem i u mnie działa, ale nigdy i tak z tego nie korzystam, zawsze klikam w linki na stronkach żeby się poruszać po nich
u mnie dzisiaj też śmiga.
www.opuszczone.com
Return to Sprawy organizacyjne Kto przegląda forumUżytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość |
Pobierz ponad 3,000 darmowych publikacji - eBooki i audioBooki download !
Praca Bytom | ogłoszenia nieruchomości | 100 książek | program na zlecenie | kosztorysy budowlane | pokoje Karpacz | ebooki | Unibet | Bwin | Programy Partnerskie | Blog inny niż wszystkie | Kobiecy biznes | sprężarki | Gry | usability
Korzystanie z serwisu oznacza akceptację
Regulaminu i
Polityki
Prywatności |
kontakt