Może temat ten przysłuży się też innym osobom, które mają podobne (lub odmienne ale też "stopkowe") dylematy
Stopka
StopkaZauważyłem, że sporo z użytkowników ma w stopce adresy swoich stron. Rozumiem, że taka promocja jest na miejscu i ma swój sens
Może temat ten przysłuży się też innym osobom, które mają podobne (lub odmienne ale też "stopkowe") dylematy
Darmowe konta bankowe w mBanku warto otworzyć nie tylko ze względu na łatwy dostęp do kredytów i pożyczek. eKonto to: darmowe przelewy, darmowe zlecenia stałe, darmowe wypłaty z bankomatów, wysokie oprocentowanie rachunku, możliwość inwestowania na giełdzie, darmowy dostęp do inwestycji w funduszach inwestycyjnych, itd. Zalet jest znacznie więcej, sprawdź najlepiej sam w internetowym serwisie mBanku. Zanim zdecydujesz się na otwarcie lub przeniesienie swojego konta do mBanku, sprawdź oferty innych banków, samodzielnie i świadomie wybierz najlepsze konto bankowe. ____ ____
stopka nie jest traktowana jako spam gdy regulamin forum nie zabrania tego.
Oprócz promocji serwisu myślę że chodzi też o to aby pokazać innym swoje dotychczasowe osiągnięcia. Oczywiście jesli ktoś ma 20 stron to nie umieści do nich wszystkich linków. Ja jak widzisz orócz linku mam animowany baner co jeszcz bardziej zwraca uwagę na siebie. Wszystko jest dozwolone gdy jest "z gustem" http://plockie-ogloszenia.pl/ - Darmowe ogłoszenia płockie
http://100ksiazek.wordpress.com/ - Mam zamiar rozdać 100 książek
W stopce można reklamować co się tylko chce (tylko bez obraźliwych obrazków czy wyrazów które mogą kogoś urazić)
FREEDOM RULES !!!!
Zrobię więc test swojej stopki. Co o niej sądzicie
Stopka jak stopka. Chociaż nadmiar tych wykrzykników sprawia, ze jest nieczytelna. Nie wszystko musi linkować. Niech linkuje tylko hasło naprawdę ważne. Najpierw zadaj pytanie, a potem podlinkuj stronę, która stanowi jakby odpowiedz na to pytanie.
Zrobiłam tak z Przepowiednią Bogatego ojca, "czy się spełnia?" Gdzieś Adam o tym pisał, takie ustawienie stopek promuje stronkę na konkretną frazę, słowo kluczowe. Zamiast 'kliknij" napisz w linku nazwę tej strony, frazę po której ma być rozpoznawalna, nazwij ją jakoś. Chyba też zmienię coś w swojej stopce może: Ho!Ho! Mam dla Was Prawdziwe Prezenty
Return to Sprawy organizacyjne Kto przegląda forumUżytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość |
Pobierz ponad 3,000 darmowych publikacji - eBooki i audioBooki download !
Praca Bytom | ogłoszenia nieruchomości | 100 książek | program na zlecenie | kosztorysy budowlane | pokoje Karpacz | ebooki | Unibet | Bwin | Programy Partnerskie | Blog inny niż wszystkie | Kobiecy biznes | sprężarki | Gry | usability
Korzystanie z serwisu oznacza akceptację
Regulaminu i
Polityki
Prywatności |
kontakt