Tak jak wspomniałem już dopiero to testujemy wraz z wykonawcą i jest tam jak na razie niezły bu......
Platforma znajduje się pod adresem --> http://blogPi.pl/
Blog Przyjaznego Inwestora - BlogPi.pl
Blog Przyjaznego Inwestora - BlogPi.plZacząłem właśnie testować platformę do pisania blogów, jeśli ma ktoś z Was ochotę trochę się pobawić, to chętnie wysłucham sugestii i porad dotyczacych działania nowej platformy.
Tak jak wspomniałem już dopiero to testujemy wraz z wykonawcą i jest tam jak na razie niezły bu...... Platforma znajduje się pod adresem --> http://blogPi.pl/
Darmowe konta bankowe w mBanku warto otworzyć nie tylko ze względu na łatwy dostęp do kredytów i pożyczek. eKonto to: darmowe przelewy, darmowe zlecenia stałe, darmowe wypłaty z bankomatów, wysokie oprocentowanie rachunku, możliwość inwestowania na giełdzie, darmowy dostęp do inwestycji w funduszach inwestycyjnych, itd. Zalet jest znacznie więcej, sprawdź najlepiej sam w internetowym serwisie mBanku. Zanim zdecydujesz się na otwarcie lub przeniesienie swojego konta do mBanku, sprawdź oferty innych banków, samodzielnie i świadomie wybierz najlepsze konto bankowe. ____ ____
4. Użytkownik ma obowiązek przynajmniej raz na sześć miesięcy opublikować notkę w swoim blogu. W przypadku stwierdzenia przez administratorów Serwisu, że w blogu nie pojawiły się nowe notki, a także nie ma wystarczającej liczby odwiedzin na danym blogu, administratorzy Serwisu mają prawo do bezpowrotnego i całkowitego usunięcia takiego bloga.
Co to znaczy "wystarczająca"? Dalej mi się nie chce czytać, ja już bym nie założył tego bloga
dzieki za sugestie.. a tak na marginesie, czy czytacie regulaminy jak gdzies sie rejestrujecie? pytam z ciekawości bo ja nigdy tego nie czytam
Czy te reklamy Google i banery będą się wyświetlać na każdym blogu ????
Skuteczna nauka języków obcych, dzięki - kursom językowym..
§Blog - Prawo Pracy W Praktyce Tysiąc i więcej z programów partnerskich ? - zobacz jak Jak inwestować w nieruchomości
nie nie nie... będą się wyświetlać reklamy użytkownika, jesli wstawi sobie ich kod w swoim panelu. banery wyswietlają się tylko na stronie głównej http://blogPi.pl
A co z szablonami , czy można będzie je obadać przez założeniem konta ??????
§Blog - Prawo Pracy W Praktyce Tysiąc i więcej z programów partnerskich ? - zobacz jak Jak inwestować w nieruchomości
wystarczy ze zrobisz jakis testowy wpis, i po wpisie wchodzisz na swojego bloga i widzisz szablon, a potem mozesz kiedy chcesz zmianic sobie szablon na inny dostępny. Tutaj jest strona pomocy --> http://blogpi.pl/czytaj/pomoc Ja sam powiem że wszytkiego do konica moze jeszcze nie wiem, bo nie zanm sie na programowaniu, a bloga robila mi firma.
Fakt, można by to jakoś doprecyzować. Ale sam w sobie zapis rozumiem, bo po co ma wisieć w systemie i zajmować miejsce blog, na którym nic się nie dzieje? Wiele serwisów blogowych jest pozapychanych "martwymi" blogami, pod którymi w komentarzach pojawiają się tylko linki do różnych stron. Jeśli serwis chce uniknąć syfu, podaje taki punkt. Mnie osobiście zbytnio ten zapis nie dziwi (aczkolwiek słowo "wystarczająca" można by faktycznie jakoś określić - tylko jak? Bo za wartościowe odwiedziny trudno uznać ludzi wpadających na martwy blog, żeby upchnąć w komentarzach linki). Ostatnio edytowano piątek, 22 lutego 2008, 13:22 przez Mikołaj, łącznie edytowano 1 raz
Interesująca notka, założyłem już tam bloga
Adres: http://MG.BlogPi.pl Będę tam pisał o drodze do wolności jaką chcę przejść, przedstawię moje zdanie na temat ludzkich dróg (konkretnie, idę na studia, ale jeszcze nie wiem na jakie, i co będę dalej robił), napiszę o moich przemyśleniach na temat książek Kiyosaki'ego itd.... no może trochę napiszę coś na "wolny" temat (sport, społeczeństwo itp.). Mam nadzieje, że zapału mi nie zabraknie
Jak się zalogujesz to masz klika opcji do wyboru (pod polem logowania), kliknij w "Strony"
EDIT: Nie doczytałem
Fajnie by też było, jakby w bocznej szpalcie była możliwość umieszczania kodów. Np jakąś reklamę umieścić czy też kod autorespondera .
Dzięki za opinie, jak trochę czasu minie to poprawimy co trzeba i zrobimy tak żeby było wygodnie z wszystkim.
.
Return to eBiznes i zarabianie w Internecie Kto przegląda forumUżytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości |
Pobierz ponad 3,000 darmowych publikacji - eBooki i audioBooki download !
Praca Bytom | ogłoszenia nieruchomości | 100 książek | program na zlecenie | kosztorysy budowlane | pokoje Karpacz | ebooki | Unibet | Bwin | Programy Partnerskie | Blog inny niż wszystkie | Kobiecy biznes | sprężarki | Gry | usability
Korzystanie z serwisu oznacza akceptację
Regulaminu i
Polityki
Prywatności |
kontakt